lördag 18 april 2009

Idag blir det McDonalds för gänget...


Kvinnan är på rymmen! Hon har dragit ner med grabbarna på jobbet för att kolla på Olympiatravet. Själv lirar trollen och jag på kupong. Sätter en liten lätt V75:a idag. Det är ju ingen konst när man är expertg! Sen om hästarna springer som jag vill, det är en annan femma!
Därför har vi i enighet bestämt att förlustar sig mamma på travbanan i Åby med amerikansk buffé då går vi banne mig till McD och förlustar oss (barnen) Jag står över slaskmaten och smiter in på Ölhallen 7:an nere i stan och klämmer deras mörka. Gör en lätt sallad på ärtskidor, röd lök, ansjovisfyllda oliver, machesallad och en god olivolja när vi kommer hem. Detta gör att jag har minskat några av alla de tusentals gram som skall minskas. Bra va?
God morgon på er hela gänget. Både ni här hemma i Sverige och i alla de övriga 30 länder som min blogg svept förbi. Senast var det Indien och Canada som hälsade halloj.
pappa B

"Det är alltid god mat i annans gryta"

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Pappa B..
Sätt en 100-lapp vinnare på Molnets Broder. Borde ge bra tillbaka..?
Bullis

pappa B sa...

Det sket sig totalt, han inte lämna in lappen så jag har slängt den. Det vore skit om man hade satt in en 7 och inte lämnat in. Allt väl?

Anonym sa...

Ja...allt väl. Ja för tusan...glöm alla hästar du tänkt ta med i systemet. Har en vän här i stan som roade sig med att göara V75-system varje lördag utan att lämna in dom. En lördag då han satt framför TV ´n och kollade på travet så skulle hans system, om det vatir inlämnat, gett honom över 1 mille. Han höll på att bryta ihop efter det. Det gick flera år innan han kom över det hela.
Din vän BULLIS