måndag 6 april 2009

Idag känner jag mig som en kruka...


Jaha, nu är jag tillbaka. Efter en halv dag med torghandel och en halv dag med flyttning av ett lager krukor som riskerade att bli bestulna i natt? Ja, så är det faktiskt. Natten till idag, eller natten mellan lördag/söndag var någon inne i Nuki och Jennies lokal och stal en hel pall med stiliga blomkrukor. Vilka svinpälsar!
Idag åkte jag och Jennie ut till AxelDahlströms Torg för att testa lite krukförsäljning. Vad händer, vi packar upp och en kärring kommer indansande bakom ett stånd med herrbyxor på en stång. Brakar i värsta James Bond stil rakt in i vårt krukbord. -Hoppsan var det krukor här, sa hon, det fanns ingenting här i går.
-Blinddstyre tänkte jag men sa inget utan försökte få stopp på samtliga krukor som darrade som en fruktgelé på det lilla bordet. Ingen gick sönder (då hade dagen gått med minus). Efter ett tag kom samma kärring fram till en kille som sålde fantastiskt vackra T-shirt med tryck, riktigt fina och några med lite rock´roll, dödskallar och vässade MC:n på. -Å fy vad äckligt, hur kan man sälja sånt här. Det var det äckligaste jag sett, hujeda mig, hojtade kärringskrället. Då...då kunde jag inte hålla mig längre utan gick fram till henne och frågade om hon hade någon spegel hemma. -Det är klart jag ha fräste kärringen. -Gå då hem och titta dig i den så skall du få något ännu äckligare sa jag. Ragatan såg ut som en starholk i ansiktet och hade jag haft en tjuga (Mårbackadollar)i fickan hade jag rullat ihop den och stoppat in den i mun på henne. Hon stängde igen efter ett tag och gick hem. Skitkärring!
När vi återvände för att lasta ur den lilla skåpbilen så visade det sig att någon/några varit inne i lokalen och släpat ut och stulit en hel pall med krukor. (kan knappast ha varit den elaka kärringen) Detta måste ha skett under natten mellan lördag/söndag eller natten till idag. Det är inte många som har nyckel till lokalen så man undrar lite över hur tjuvarna kommit in, eller ut?
Nåväl nu är kruklagret flyttat så kommer de tillbaka med större bil för att ge sig in i krukbranchen så kan de känna sig blåsta.
Skall få i mig lite man så återkommer jag igen. Ha´de tills dess
pappa B

"Den gamle är den klokaste i båten"
Skicka en kommentar