fredag 3 april 2009

Ingen fara i Vara..

Klubbägaren Dragan Bratic har satt myror i brallan på både McDonald och Vin & Sprit. Utanför hans klubb i Vara hänger två skyltar. På den ena står det McDragan´s (så kommer ett bågat, mer toppat M, tunnare än McDonalds och försett med två små bröstvårtor på toppen) och texten Driv in, Live Stripteaste. På den andra står det Café Absolut Nöje.
Att både McDonald´s (representerad av Claes Eliasson) och Vin & Sprit (representerad av Paula Eriksson) protesterar är löjligt och jag hoppas att Dragan Bratci står på sig och inte backar för det här två viktigpettrarna och låter sig skrämmas av deras, ofta hotfulla attityd i upphovsrättsfrågor.
Jag säger bara Heja Dragan!
pappa B

"Tala inte om andras fel,
du känner inte dina egna"

5 kommentarer:

Anette sa...

Tycker också han ska stå på sig! Man måste väl kunna se det roliga i hans skylt. Sen kanske jag inte tycker verksamheten i sig är nåt vidare, men smaken är ju olika!
Du har missuppfattat en sak.......Det är inte Huskvarna som är grått och trist, det är Jönköping *skratt*. Ha en bra helg. /Anette

Pappa B sa...

Håller med om att verksamheten kunnat vara av annat slag. Men du min vän....jag har bott i Jkpn i 10 år och där sken solen över Vättern och upp mot Bankeryd. I gropen bakom vapenfabriken och "Brand-Johan" låg skuggan lågt och tätt *s*

Pumita sa...

Jaja, allt för lite uppmärksamhet. Jag blir så matt. Inte kan de tro att det skadar företagen.

Tack för din kommentar hos mig!

spider sa...

hej,

Jag var också supertrevlig när jag satt i kassan! jag fick ofta beröm för att jag var glad mot alla (obs inget ljug här). Och självklart var vissa kunder trevliga, men MÅNGA är sjukt otrevliga och spyr ut hela sin dåliga dag gentemot kassörskan. Det ÄR faktiskt så. jag tror inte man förstår vilket folk det finns föränn man upplevt ett jobb i kassan.

Kul att du hittade till mig =)

Pappa B sa...

Pumita din lilla vassing. det är klart att man skall titta in i kattburen lite då och då, eller hur? Kul att du också gjorde det. Fast här är det ett gammalt. luggslitet lejon som sitter.

spider - jag fattar. Har hört de mest fasansfulla historier (har några kompisar med förflutet som snabbköpskassörskor). JAg hade inte tagit den skiten utan drämt grönaärtburken i skallen på dem och sagt upp mig direkt.
Kul att du kikade in hos mnig du med.