fredag 3 april 2009

Hej hela världen!


Nu vill jag testa hur långt ut i världen man kan nå med sin blogg! Du måste vara med och hjälpa mig. Snälla du sänd min länk vidare till alla dina utländska bloggarvänner och be dem göra likadant. Vi testar en vecka så får vi se om det ger något resultat. Alla länder är aktuella, även de som har raketbaser och annat skit. Jag gör en specialare till länk;
pappa B around the world
Skall bli spännande att se om det blir någon reaktion på detta.
Alla får en kram i förskott
pappa B

"I en enig familj kommer lyckan av sig själv"

22 kommentarer:

Yvonne sa...

Hej!Oh! Jag har precis hjälpt 3 tikar och 2 hanar till världen.Att hjälpa dej ut i världen Ska man bära dej?'fniss*Är du tung får du bära dej får du fråga någon annan.Kram

pinglan sa...

Fast jag har inga utländska bloggkompisar. Men jag kan buffa lite i min blogg lite senare:)

Jenny sa...

Jag håller bara till I Sverige! Det räcker så bra för min del...så tyvärr kan inte jag hjälpa till och skicka dej vidare!

//Jenny

hg storm sa...

Samma här min bloggvärlds yttersta gräns är sverige..ha en hdlady från Montreal som besöker min blogg dagligen..skall försöka att få dig över atlanten
allt gott
du kreative kamrat
hg storm

Egoinas mamma sa...

Underbart med en som marknadsför sig öppet. Det är så många som försöker dra till sig läsare genom "annorlunda" kommentarer etc. Trevlig och rolig blogg har du också!

Pappa B sa...

Tack skall ni ha i alla fall för att ni engagerat er i alla fall.
pappa B

mammamarie sa...

Men? Hur vet du hur långt ut i världen du kommit till slut? kan man kolla sånt? Och... hur ska dom som bara förstår swahhili, kinesiska o arabiska förstå allt underbart du skriver? Har du nån hemlighet?

sofie sa...

Hejsan trevligt att du tittat in hos mig och tack för den trevliga kommentaren =) Klart du får titta in flera gånger, bara roligt. Jo vi är ett stort gäng som bor här nere i alanya och trivs himlans bra. Ha en trevlig helg =)

stort och smått sa...

Jag känner inte till någon mer blogg än Mz. Olssons.. Men hon är ju svenska.

Vad är tanken med det hela? Som någon skrev, hur ska du följa upp det? Vad ska hända?! Det låter spännande..
: )

kockajäveln sa...

Klart..Du står i rampljuset på min blogg ljust nu och har länkat dej runt bland många av de alla bloggar jag följer ute i världen.

stella sweden sa...

min enda anknytning är en bror i Montreal men han bloggar int...kanske ska ta U fråga sura gubben om hann känner några?

;)

Pappa B sa...

stort och smått. Med handen på hjärtat så hoppas jag bara få ett livstecken från någon glad skit någon annan stans i världen. Får väl se vart de slutar. Kommer under alla omsytändigheter att redoviusa vad som händer varje dag.

Chili hade du inte haft kockmössan på svaj hade du varit en ängel, Stor kram

Stella, knacka du på hos gubben bredvid, vem vet han kanske är en riktig fena på detta med bloggande *s*

Pappa B sa...

Chiligrabben,!! Du är outstanding, vilken grej. Tänk om kineser, japaner, norrmän, beduiner, fransmän ja hela vårt runda klot skulle nappa på detta, vilken grej!
Tusen tack min vän.

IronGirl sa...

Hej du, den glada mannen. Det är fredag, vad hittas på?

Ja du, jag "jobbar" som skribent på en webbradiostation vid namn Hitcity och de hade skrivit ett inlägg om att det skulle börja kosta pengar att lyssna på radion, vilket jag som "crew" tyckte var en jäkligt dålig idé.. Senare visade det sig vara ett aprilskämt.

Hur hittade du till min blogg förresten?

Ja du, ingen flashning av brösten, inte idag, inte imorgon och säkert ingen annan dag heller. ;)

Min fredag har gott åt till att tvätta och att jobba. Ska snart lägga mig och se på en serie som går på TV6.

Ska man dricka vin ska man gärna göra det med trevligt sällskap...

imateriella stella sa...

Jeeezus vilken support du fick för det här inlägget duuuu...glad för dinn skull fan vett du..inte arg som ett bi längre utan en liten ängel bara...

;)

Anonym sa...

Done! Lade ut ett inlägg med din länk...så nu håller vi tummarna att folk från alla världens hörn och kanter läser det!

Pappa B sa...

Tack vännen. Du e la go du!

Synnøve. sa...

Hallå?
Någon där?
This is Norway calling.
Klart man är med och hjälper till här.
Ska genast länka dig så mina utländska vänner får se dig.
Ett spännande projekt.
Ha nu en fin lördag.
Klems Synne.

Myra sa...

Kul ide! Sitter just nu och ordnar det sista infor min Sverige-tripp och darav hinner jag inte med att lanka och skriva inlagg. (Jag hinner i arlighetans namn inte med att sitta har och kommentera heller....)

Men. JAG ar ju 'en utlandsblogg' och i min blogglista finns ett helt gang med andra underbara utlandsbloggar. Go have a look, vettja. :D

Skatan sa...

Trots att jag är mycket utomlands... är jag ett unikum bland våra (IRL alltså) vänner. Även här i Sverige. Ingen bloggar mer än jag. Hoppas att du får napp av någon som har kontakt med någon... i något annat land. Det vore kul. Kram!

Unknown sa...

Morrn
På olika omvägar så kom du till Norge.
Lycka till....

Ha de bra

Hasse

Ingrid Booz Morejohn sa...

Du får som önskat - Hej från Chengdu i Sichuan provins i sydvästra Kina. På tal om fiskar och sånt vi har en bassäng med stora guldkarpar härhemma. Mycket rogivande och färggrant samtidigt. Mina kinesiska vänner hotar med att äta upp dem när jag är bortrest. Lycka till med din blogg, vill du veta vad som händer här borta på en enkel gata i Kina får du väl surfa in och hälsa på igen.