tisdag 7 april 2009

Näää nu djävlar har ni skitit i det blå skåpet!Nu får vi kalla in orksen!
Politikerna här i Göteborg börjar allt mer ta efter hönsen i Stockholm. Det som var kännetecken för Göteborg var att man ordnade och ställde efter eget huvud (det vill säga vad innevånarna i Göteborg tyckte) nu tittar man bara med huvudet riktat upp mot huvudstaden och tar efter mer och mer av den dynga de visar upp.
En sån liten detalj som att nu skall MC-killarna/tjejerna/gubbarna och gummorna inte längre få ställa sina hojjar i cykelställ på trottoarerna!!!
Månne det vara de 20-tal snygga hojjarna som brukar stå parkerade och betittade, beundrade längst med Avenyn som gjort politikerna gröna av avund och nu vill förpassa dem långt ifrån ströget.
MC-folket hör till Göteborg under sommaren och de skall banne mig få parkera sina cyklar på trottoaren så att vi ålderstigna nostalgiknuttar kan gotta oss i krom och lack när vi är ute och lägger pilsnerpengar i stadens kassaskrin.
Ni kommunala kärringar och gubbar som endast går ut när ni skall hämta ut era arvoden. Beblanda er inte med det riktiga livet utan fortsätt läsa mötesprotokoll och nobelförfattarnas skräpböcker. Just nu verkar det vara det enda ni duger till.
Upp på barrikaderna MC-folket, prottestera utan ljuddämpare dygnet runt utanför stadens politikers hus. Både trafikkontorets och kommunens toppar skall ha sig en rejäl spark i ashålet.
pappa B:s paroll är -MERA MC PÅ TROTTOARERNA I GÖTEBNORG!

pappa B

"Missunna aldrig något det sken av lycka han äger
för du känner inte hans hemliga sorger"
Skicka en kommentar