lördag 11 april 2009

Nästan klart och konjagaren är serverad.....

...Nu är det bara planteringen som återstår och utposteringen av diverse möbler men jag lyckades i alla fall blinka till mig kaffe och en konjak (grekisk Metaxa, kvinnans favvo). Nu skall det bara smygas runt och välja rödvin till Nuki och Jennies grillpartaj. Jag tror det får bli en flaska Ancora Sangiovese 2007. En frisk lagomt kryddig Italienare, bra balanserad, med bra syra och mjuka tanniner. Avsutet ligger kvar, ganska kryddigt. Brukas öppna en flaska till en god kalvstek, men jag tror nog att det håller för en bit grillat också. Leveransen kommer från Australian Wine Club och jag tror inte att vinet finns på systembolagets hyllor? Annanasen är inköpt på ICA och grillkorven likaså, inga märkvärdigheter här inte.
Nu gäller det bara att fånga in "Prinsessan", som försvinner som en fis i motvind bara man öppnar ytterdörren. "Skogarnas Konung" laddar ner musik i telefonen och får tårar i ögonen då han lyssnar på "Teddybjörnen Fredriksson" det får jag med så de så. Återkommer med en kraftfull rapport från grillpartyt, kanske några tips till er eller till Brandförsvaret.
pappa B

"Det är alltid god mat i annans gryta"

3 kommentarer:

pinglan sa...

Glad påsk till er i Göteborg också:)

MissC sa...

Hej å Glad Påsk på dig och dina kära också!! :)

Fick aldrig ngn beställnig..?! Du ska få ett bekräftelsemejl om köpet gått igenom. Och jag får en kopia på det. Prova igen.

Eller så skriver du vilka du vill ha och din mejl adress så fixar jag det. :)

Vänligen MissC

MissC sa...

Glömde säga att det nu finns en i gammelrosa också :)