torsdag 23 april 2009

Ny svensk exportleksak till USA

Som berest och öppen journalist får pappa B massor av releasmaterial i mailboxen. Kolla vad som dök upp i morse. Nu kan ni lämna gubbarna hemma nästa resa till Las Vegas. Lek med 18 karats guld och rostfritt stål i stället.

The Wynn Hotell i Las Vegas introducerar LELO lyxiga och exklusiva vibratorer i deras sortiment till underklädsbutiken, Black Satin Boutique.

"Vi är verkligen stolta och glada att se hela raden av LELO Luxe pleasure objects på Wynn Hotel, man vet aldrig när någon kommer att vinna en jackpott och har behov av att göra en särskilt inköp till sin partner" säger LELO försäljnings-och marknadschef, Shaye Saldana från LELO's Kalifornien kontor.

Bara någon månad efter att LELO introducerade INEZ - vår mest exklusiva och eleganta vibrator , handtillverkad i 18 K guld och i rostfritt stål, placerade lyxhotellet Wynn Hotel's i USA en order på hela vår kollektion av vibratorer. LELO's lyxiga vibratorer finns nu att köpa i den stilfulla butiken Black Satin Boutique, parallelt med deras utbud av väl utvalda underklädsmärken och andra sensuella accessoar för världens resande elit.

LELO har sedan det grundades 2003 etablerat sig på den på den internationella marknaden för lyxiga erotikprodukter som bandrytande och nyskapande designer av sexleksaker. Våra vibratorerna samspelar i design, teknik och funktionalitet och vi finns representerade i en rad exklusiva butiker internationellt bla. KiKi de Montparnasse i New York, Coco De Mere i London, Zou Zoo i Rom , Le Printemps i Paris och POM POM Parlour på PUB Varuhuset i Stockholm.HAr försökt ladda ner en bild på leksaken, men min dels trögtänkta och nu mycket blyga dator vägrar att acceptera detta. Men...skam den som ger sig, det kommer nog en bild så småningom. Under tiden som exporten av svenska sexleksaker ökar så fortsätter biltillverkarna att varsla. Nu senast var det Saab som lade ett varsel och på Volvo är stämningen minst sagt irriterad samtdigt som de höga cheftera roffar åt sig ännu mer pengar.
Kanske skulle det forna bilbyggarna satsa på massagestavar i framtiden, det finns ju fler länder att exportera till. God morgon mina damer och herrar
pappa B

"Kärleken blossar hetast i lönndom"

5 kommentarer:

Skatan sa...

God morgon SGM! Så sorgligt... Svenska sexleksaker... ökar... men inte man leker helst ensam och inte med någon kär vän... verkar det som. Har verkligen inget mot sexleksaker... i princiip... men i 18 K guld och rostfritt stål... kan det ens vara sköönt ?? Så sorgligt... Kram!

Chili sa...

haha, en sån skulle man kanske ha:)

Sveriges Gladaste Man sa...

Jag kanske skulle kontakta företaget och höra om jag fick lotta ut en? Tror damerna här på bloggen att det skulle va nåt?
Jorå, herrarna får också vara med, de kan ju överaska med en liten extra manick till helgen *s*

Jonas sa...

Joodå, det var allt stormöte här på jobbet.....
300 gubbar bort. 150 tjänstemän, 150 "kollektivare...
O alla dessa "konstiga" leksker, förr, då "roade" man sig med varandra istället. Tänk vad den nya tekniken förändrar människors liv...
;-)

Sveriges Gladaste Man sa...

Jäpp, och vilket elände om man fick en son eller dotter i rostfritt stål!?