onsdag 29 april 2009

Rena rama sommardagen vill jag lova...

Med ett knäppande i grenarna så blev hela skogen grön idag. De små musöronen slog ut och nu försvinner alla grå, skräpiga industriområden i närheten av Angered bakom den skira grönskan. Skulle ha tagit några bilder men det kommer i morgon istället.
Dagens träningspass gick som smort, men pulsklockan contra PC:n pratade inte samma språk. Så den planerade statistiken fick sig en knuff åt fel håll. Tänkte få fram ett diagram över mina träningspass. Men hur som helst så gjorde jag mina 5 km efter mina mått mätt i ett ganska högt tempo (detta med tanke på den usla konditionen jag just nu är ägare till) 38 minuter prick (7,6 min/km). Höll på att aldrig komma ur duschen, gissa om det är gott efter en sådan här promenad, ja det är egentligen alltid gott att stå under duschen.
I morgon blir det en ny promenad och sedan en timme på gymmet. Är fast besluten att krypa ner till 90 prick när sommarsolen gassar på som mest. Ni håller väl tummarna?
Skall se om jag kan få någon av tjejerna på gymmet att ta en bild på gubben in action.

Tror ni att jag han med att hämta min biljett. Givetvis inte, så det är prioritering nr. 1 i morgon förmiddag. Nu tänker jag ta fem minuter i soffhörnan och sedan masa mig in till kvinnan som redan vikit ihop vingarna. Hon jobbade sent i kväll och behöver komma under täcket för att orka med morgondagen. Trollen snusar också i sina sängar och endast tomten är vaken. Snön ligger inte vit på taken.
pappa B

"Den saknar minst som önskar minst"

5 kommentarer:

Storarvid sa...

Joo jag kmpar också med vikten problemet är att jag är för kort i förhållande till min perfekta vikt på 112 Kg. Jag är nämligen "bara" 188 "kort" ;-)
Jag går 8,5 Km varje dag och 15 situpr morgon och kväll, 30 totalt altså. Och si jag gick ned från modiga 119 till de 112 jag uppnår nu och siktar på "100 blankt"..

Annat var det förr, då var man både "listig o stark". Jag bloggade om det en gång, Kolla
in det här inlägget
...
Nädå jag ska inte sluta blogga, men jag har rätt mycket nu. Hjälpa morsan, och allt annat....
3 barn tar sin tid så jag menade mera kanske denna o nästa vecka blir lite mndre än vanligt. Det kommer nog märkas på mina inlägg samt lite kortare blogginlägg, som kanske inte uppdateras varje dag....
Vi får se..

Mia S sa...

Håller tummar.. men glöm inte att vila i mellanåt, minst lika viktigt !
Sov så gott och kram !

pappa B sa...

Mina nattugglande vänner!
Tack för att ni finns!

whatthefuckdotcom sa...

Håller med Marie S, glöm för fanken inte bort att vila!

Hmmm, din nuna ska synas, kolla om du följer mig anonymt eller publikt. Om nunan ska synas måste det vara publikt. Om du gör det och det ändå inte syns så prova ta bort mig och lägg till mä på nytt :)

Hoppad du får en fin dag... och ta det lugnt :)

Pappa B sa...

Lilla söta WTFDC jag smyger aldrig på tjejerna. Här är det publikt som gäller. Den som smyger blir alltid upptäckt. I och för sig kan den hän nunan skrämma bort andra läsare så det är nog lika bra att ligga kvar i det här läget *s*