onsdag 29 april 2009

Rena rama sommardagen vill jag lova...

Med ett knäppande i grenarna så blev hela skogen grön idag. De små musöronen slog ut och nu försvinner alla grå, skräpiga industriområden i närheten av Angered bakom den skira grönskan. Skulle ha tagit några bilder men det kommer i morgon istället.
Dagens träningspass gick som smort, men pulsklockan contra PC:n pratade inte samma språk. Så den planerade statistiken fick sig en knuff åt fel håll. Tänkte få fram ett diagram över mina träningspass. Men hur som helst så gjorde jag mina 5 km efter mina mått mätt i ett ganska högt tempo (detta med tanke på den usla konditionen jag just nu är ägare till) 38 minuter prick (7,6 min/km). Höll på att aldrig komma ur duschen, gissa om det är gott efter en sådan här promenad, ja det är egentligen alltid gott att stå under duschen.
I morgon blir det en ny promenad och sedan en timme på gymmet. Är fast besluten att krypa ner till 90 prick när sommarsolen gassar på som mest. Ni håller väl tummarna?
Skall se om jag kan få någon av tjejerna på gymmet att ta en bild på gubben in action.

Tror ni att jag han med att hämta min biljett. Givetvis inte, så det är prioritering nr. 1 i morgon förmiddag. Nu tänker jag ta fem minuter i soffhörnan och sedan masa mig in till kvinnan som redan vikit ihop vingarna. Hon jobbade sent i kväll och behöver komma under täcket för att orka med morgondagen. Trollen snusar också i sina sängar och endast tomten är vaken. Snön ligger inte vit på taken.
pappa B

"Den saknar minst som önskar minst"
Skicka en kommentar