torsdag 30 april 2009

Sommarvärmen han före Valborg...

Det är i helgen som vi skall hälsa våren välkommen. Jo jag tackar jag, sommaren ä'r redan här. Grabben ett par trappor upp har redan fått ett par pluspoäng från mig och han sköter sig med den äran. Att han hinner före kalendern och brassar på för fullt gör ingenting, tvärtom. Nästa år kan solen vara på topp redan vid påsk och så fortsätter vi. Då blir det sommar året runt om ett tag. Idag skall pappa B gå en match mot Hr Barrington på golfbanan.Den här bilden blir det nog inte men korthålsbanan på Blixtorp har alltid hållit väldigt hög klass och två 9-hålsrundor där nere räcker mer än väl för pappa B. Bilden är tagen på El Rompido i Spanien då vi var där och filmade. Banan är precis nyöppnad och idag håller den världsklass.

Brukar ta med mig några paket bollar för jag har en viss benägenhet att placera dem långt utanför den fina fairway där de flesta mina motspelare lägger sina. En del hittar jag men de flesta får bli bonus åt andra skogsflanörer. Storstyrk kommer det att bli för gubbaskrället jag skall spela mot har 5,2 i hcp mot mina 33. Men skit samma, det är en go gubbe och vi har hunnit med en massa rackartyg under årens lopp. Brukar psyka honom så pass att han inte vinner med en herrans massa slag eller poäng. Det skall väl funka idag med.

Blixtorps Golfbana är en privatägd liten korthålsbana som ligger mellan Varberg och Falkenberg. En mycket trevlig bana, välskött och med rätt så luriga hål och passager lite här och där. Vatten finns det också och där pliktar jag varje gång så utgångsläget är redan klart innan start. Åker på två slag direkt. Fast jag vet att en dag funkar det och bulluslingen svävar över vattnet som en liten fiskmås...Men jag undrar ibland när det skall inträffa. Jag tar med mig den lilla kameran så får vi se vad jag hittar på...
pappa B

"Människan är som sitt umgänge"

Skicka en kommentar