onsdag 1 april 2009

Sliten fader fuskar med lunchen


Det blev snabba puckar när torllen och jag skulle äta lunch idag. Oststuvad pasta, gröna ärtor, svarta oliver och en finhackad vitlöksklyfta var allt. Trollen rynkade pannan en aning men sänkte sina huvuden, fattade besticken och åt under tystnad. När tallrikarna var tomma och jag höll på att explodera av skratt så sa "Skogarnas Konung" stilla, -Det här var väl inte den bästa lunch du fixat pappa? -Näää högg "Prinsessan" i med, allvarligt så smakade den inget vidare. Sen skrattade vi så att grannarna säkert trodde att vi blivit helt galna.
Nåväl, jag tyckte att det smakade bra, var lite lätt för en tung kropp och nja sämre har jag nog stoppat in i ansiktet. Var och när det kommer jag fakltiskt inte ihåg så det har väl varit flera år sedan det inträffade. Kanske i slutet av 70-talet.

Nu skall jag göra sallad och "Prinsessan" vill ha extra mycket matvete vid sidan om. Salladen kan kvitta, men vetet gillar hon skarpt.
Jag återvänder snart
pappa B

2 kommentarer:

stort och smått sa...

Haha! Sådär brukar min man säga till mig när jag lagat något som inte är så gott "det här var väl inte det bästa du lagat, älskling" hm, näe...
Kan kan inte lyckas varje gång!!!

Peace in mind sa...

Men alltså, variation är bra. fick de favvomaten varje dag skulle det också bli trist. Hälsa ungarna det:)