fredag 24 april 2009

Spionera är alltid roligt!

"Prinsessan" och jag älskar att spionera på mamma och "Skogarnas Konung" när de går ner för att handla fredagsmys..idag var det jobbigt värre men vi smet ut en stund efter dem men vi höll inte på att hinna ikapp dem. Jag anade ugglor i mossen och sa att vi nog måste ändra planerna. Vi gjorde en kringgående rörelse och smet iväg en bakväg så vi kom fram för dem till ICA. Där gömde vi oss i serveringen och tog första bilden när de kom för att logga in på självscanningen. Pang! Sedan blev väntan lång och vi blev bjudna på en McDonalds mjukglass av en fd. granne som hade fått sig ett par innanför västen. Under tiden vi åt så flyttade vi oss och det var millimeter ifrån att vi blivit avsöjade då bägge två redan stod i kassan när vi smet förbi. Vi klarade oss i sista sekunden. Med kärran fullpackad försvann de ut från ICA och vi sköt en bild till. Pang! Nu var goda råd dyra. Skulle vi våga följa efter dem en bit inne i centrum eller skulle vi släppa dem och genskjuta dem ute. Folket inne i centrum tittade mycket misstänksamt på oss och "Prinsessans" ögon tindrade som små stjärnor varje gång vi såg våra "offer". Vi tog en snabb bild till och stack ut bakvägen. Pang!
Nu gällde det för oss att genskjuta dem när de svängde runt hörnet och hem mot vår tvärgata. Med andan i halsen jagade vi över baksidan förbi Blå Stället och fick precis ta en bild innan de svängde av. Pang! Sen blev det ny galopp för att genskjuta dem innan de kom in på vår gård. I bästa 400 meters tempo jagade vi över hela gården och kom precis fram innan de försvan bakom knuten. Pang! Full speed över baksidan av centrum ner i dalen, och baksida för att hinna hem. När vi sedan gick bakvägen så möttes vi framför vår ingång. Hej! Var har ni varit sa kvinnan? -Vi gick en sväng och pappa fotade lite vitsippor, sa "Prinsessan". -Får jag titta sa kvinnan. -När vi kommer upp sa jag. Nu har hon tittat, "Skogarnas Konung" med, här på bloggen. Vad tror ni de sa? DETTA SKALL NI FÅ IGEN, VÄNTA BARA!

Spionkameran var Panazonic TZ3 med 10 ggr zoom. Inställd på 400 asa fotograferad med full zoom 1/16 sek och bl. 4,5. Oskarpa och skakiga bilder, men fullt dugliga som bevis på att kvinnan och "Skogarnas Konung" var och handla fredagsmys på ICA i Angered.
Skicka en kommentar