torsdag 9 april 2009

Tjosan i flugsnapparholken!

Detta är vår kampfisk Nanne Grönvall som just idag liknar "Prinsessan" där hon går omkring i lägenheten och skäller på oss.
Här drar man igång rikets mest intellektuella test och så missar man halva tiden själv. Har varit en kortis och flinat upp mig och faktiskt var det bara en äldre dam som spände ögonen i mig och snörpte med munnen. Annars så log alla tillbaka, en del till och med nickade lite smått. Sedan blev jag liggandes under TV-apparaten med röven i vädret, instruktionsboken i den ena handen och telefonen i den andra. Nu är det fixat och jag skall ta en tur ner till centrum om en stund. Förlänger min tid från 15 till 18 så hinner jag skramla ihop fler leenden.

Hade planerat att åka ner till stan för att titta på cyklar till trollen, men det verkar gå åt helsike med detta. Nåväl affären med cyklar finns kvar så det får väl bli en annan dag. Vi har planerat lite inför påsken, (familjeråd) men det verkar som om hela planeringen ryker. Två troll som inte är överens om vad vi skall göra. En vill en sak och den andra en annan sak. Därför har vi i mycket demokratisk anda bestämt att kvinnan och pappa B bestämmer från och med idag och de som inte vill följa detta stannar helt sonika hemma och underhåller sig själva. Punkt och slut. Jag har med hög och klar stämma, förkunnat att den dagen när de fyller 18 år så får de bestämma själva, men fram tills dess så är det mamma och jag som sköter den detaljen. Givetvis försöker vi göra alla till lags (nära att jag skrev lax, men den skall vi äta upp i morgon).

Med andra ord så förekommer det just nu en del gnissel i maskineriet, där "Skogarnas Konung" helt går efter vår linje medan den lilla "Prinsessan" sitter och surar i ett hörn. Nåväl hon tar ingen skada av att sitta stilla i ett hörn så livet går vidare.....Nu slog hon igen ytterdörren och pep iväg utan att sägan nåt. Då brukar anfallet gå över och hon kommer snart in och frågar; -Vad ska vi hitta på nu då, lilla pappilappi?
pappa B

"När kriget är över finns det många tappra"

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det brukar gå över!...Tjejer surar..

Ha en fin påsk!

Storarvid sa...

Hejsan, halkade in här från en annan blogg.
Kul läsning. Kommer hit flera gånger.
Självklart vill man ju läsa vad den som är gladast i Sverige tycker o tänker haha
HA EN GLAD O FIN PÅSK!

Maigiz sa...

Var in på Kapp Ahl en sväng idag. Stannade och släppte förbi en äldre dam med rullator. Jag väntade och log, å log å log å log!!....till slut var hon tvungen att nicka, dra lite på ena mungipan och säga tack. Men det satt långt inne. Huuuga!

Pappa B sa...

weirdo tack det samma lilla vännen

Jonas...det är klart att du skall hänga med här hos pappa B. JAg har allt spånat på dig vid ett flertal gånger utan att lämna spår efter mig (ålderstigen indian också *s*)
Nästa gång skall jag skrika till, jag lovar.
Glad Påsk själv

Pappa B sa...

Maigiz....detta är Sverige i ett nötskal. Alla sur kärringar och gubbar. Du skulle ha stulit rullatorn!

Skatan sa...

Jag har, skam till sägandes, bara varit ute i morse... Annars har jag häckat inomhus... Resultatet finns på min blogg men... kan avslöjas här... Av fyra möten var det bara en "surbulle"... :-)