söndag 5 april 2009

Trevlig sida om Thailand.....

Thailand tillhör ju topparna då vi svenskar väljer semesterort. Det har det gjort i ett par år nu. Allt mer svenskar har flyttat dit, startat eget eller börjat ett nytt liv och det verkar som om trycket på det lilla landet kommer att fortsätta ett par år till om man får tro de som vet något. Hittade en trevlig blogg, Thailand Living där en tjej presenterade både hotell, olika sevärdheter, mat och mycket annat. Bland annat hade hon ställt frågor till Alexandra Pascalidou om vad hon gillade mest i Thailand.
Personligen har jag aldrig besökt Thailand men hoppas få göra detta innan locket fäller igen. Har inte jagat efter det speciellt mycket heller för den delen då det finns så många andra intressanta platser att besöka på vår jord. Många av mina vänner, både ungkarlar/ungmöer och familjer har varit där. Hittar man en mindre turistexploaterad plats är det helt underbart enligt dem. Men hamnar man mitt i turistsoppan kan man lika gärna stanna hemma. Så det gäller att välja rätt.
Det kanske är bra med den här sidan om du tänker ta dig till Thailand. Här kan du få lite tips och behöver inte hamna i de värsta områderna...
Pappa B och hans lurviga gäng åker norrut i sommar, upp till metropolen Porjus, pionjärbyn där även kvinnorna har hår på bröstet (fan nu vågar jag kanske inte åka hem).
pappa B

"Tarvlig är den som förnekar sitt upphov"
Skicka en kommentar