söndag 12 april 2009

Vackra ägg och gröna saker....

Igår var det så mycket grillande och annat gott att göra så vi glömde bort både päskägg och hela millivippen. Sååå....det blev en extra påskaftonsfrukost i morse i stället. Äggkokning i folie med röd- och gullöksskal, grönsaker, sockerärtor och gröna skott till pappa B, Fiberbröd med ost och te. Detta satt banne mig som en fläskläpp, och spelade ingen som helst roll att det var annandag i stället för afton. Måste visa "Skogharnas Konungs" äggkopp som han gjorde när han gick på dagis. Visst är den fin?
Gnällfiorna bort ur Robinsson, nu kanske träskgänget kan samla ihop sig. missionspastorn har tydligen fuskat enliga Expressen och har erkänt fusket. Rött kort eller hemskickning? Jag räöstar på hemskickning med omedebar verkan. Strecet, innabandytränaren borde pckså sändas hem innan träskgänget inte hittar honom bakom en palm där ute i djungeln. Han verkar totalt frånvarande och bidrager inte med någonting annat än att äta upp maten för de andra. Jarmo på stranden måte ta kontakt med den skäggige Rafael för att klara en omgång till på ön. Han agerade väldigt fegt och drog rödtoppen i håret och bar honom upp och ned som man enligt reglerna inte fick göra. De borde ha blivit diskade men blondinLinda agerar lika tamt som en svensk regeingsmedlem, men andra ord inte alls. Kvacksalvaren och frikyrkoprästen kommer att blåsa ut sig själva om inte prästaskrället blir diskad för fusk.
Håller fortfarande på rödtotten Billing, som slutsegrare. Han är den enda som har hjärnan under kontroll, vet var han befinner sig och under vilka premisser man befinner sig, genom att ha anmält sig till tävlingen. Jarmo kommer att röstas ut om han inte paktar med tjejerna och Rafael (svag men välmusklad fegis)för han är det största hotet mot de andra i gruppen och en riktig överlevare.
Skall fortsätta jakten på ny cykel idag så vi höres lite senare under dagen
pappa B

"När tre kvinnor kommer överens kommer stjärnorna att lysa mitt på dagen"
Skicka en kommentar