torsdag 2 april 2009

Vackraste bloggen så här långt!

Lilla Provence går spikrakt upp i toppen. Fin desigt, väldigt vackra bilder och skön musik gör bloggbesöket till en riktig upplevelse.
Ja jag tycker om alla mina vänners bloggar, de visar upp en personlighet, lite av er själva. men...idag när jag seglade ut i bloggdjungeln så hamnade jag här. Hos Lilla Provence. En helt fantastiskt välarbetad, snygg och charmig blogg, Den lilla damen och hennes Fredrik, sex ungar och en Basset har öppnat Lilla Provence i Luleå!!!?
I denna surhåla vid Bottenviken dit solen sällan når, där vinet består av Egri och endast Norrlands Guld kan drickas. Där mitt bland snödrivorna hittar vi numera Lilla Provence, och banne mig om jag inte skall stanna till och krama om dem hela gänget när jag drar norrut i sommar.
Designen, bilderna, texterna och musiken. Enormt bra! Jag bugar och skall omedelbart sätta igång att tillverka en egen Award som ni och några andra av mina vänner har gjort sig förtjänta av.
Lova mig nu att ni tittar in på den här bloggen, jag lovar att ni blir impad..
pappa B

"Verket prisar mästaren"

4 kommentarer:

Tess sa...

Vilket armband?

lovefriidrott sa...

Hej

jag är mållös, stum, överväldigad, glad (listan kan göras lång) men framför allt rörd. Det var det finaste jag hört....oj oj jag kommer alldeles av mig. Måste nästa kopiera ditt inlägg så jag kan läsa då jag har bloggtorka:) Tycker förstås att jag inte har alls så märkvärdig blogg, men blir så otroligt GLAD o LYCKLIG i hela kroppen när jag läser en sån här grej:) Nu ska jag läsa vidare på din sida o försöka smälta det här.
Ha en bra fortsättning på dagen.
Sari

lovefriidrott sa...

Hej igen,
är fortfarande lite tagen av detta men måste fråga skulle jag få awarden, alltså flygplanen??
I såfall passar det mig precis, jag ÄLSKAR flygplan.
Jag har jobbat som trafikassistent ett antal år och älskade varje minut av detta jobb.
Sari

pappa B sa...

Vänta du, awarden kommer om en liten stund*s*
Och du är värd varenda liten bit av den
kram