lördag 4 april 2009

Viktigpettern åkte i drickat!

Jag restar mig på den lönnfeta frikyrkopredikanten från Jönköping. Tack och lov så nyp Erik till och slängde ner skrytmånsen i drickat. Att han dessutom har mage att kritisera sin kamrat i den första tävlingen så han släpandes efter flotten lät kompisen göra grovjobbet...fy fan. NMu hoppas jag att den där lilla hoåppan med pärlhalsbandet försvinner, för hon har bara fullt upp med att se bra ut och tvätta bikini. Hem med ungen. Nya tårar men det är smällar man får ta.

Blev lite orolig när rödtotten däckades, förmodligen av en gifit myra, spindel eller annat kryp. Men han verkade ju ha återvänt och jag sätter faktiskt en del av min slitna keps på att han står som slutsegrare. Den som ligger sämst till men som jag gillar skarpt är Jarmo. Han tar för stor plats, går för sig själv, tränar lite, äter sitt myrpiss och mår på tok för bra. Dessutom bryr sig mer om tjejerna och det kan inte fjantdoktorn, frikyrkopredikanten och den vältränade, men tuvär luftfyllda mannen med skägg tåla.
Nu får vi väl se vad som händer
pappa B

" En man är inte mer än en man"

3 kommentarer:

Humlan sa...

Håller med dej om den lönnfeta frikyrkopastorn, jag blev till och med förbannad idag när de andra förlorade och pastorn fick åka hem som segrare.

Jo sa...

Det är länge sedan jag tyckte så illa om någon som jag inte ens har träffat, jag brukar kunna släppa sånt. Men pastorn, honom vill jag slå till. Hårt. Särskilt när han satt och snackade skit om kompisen han tävlade med! Jag såg inte att han hängde på skattkistans lås direkt? Hann han överhuvudtaget IN i grottgrejen innan de andra hade öppnat kistan och sjungit?
Stryk, ska han ha, pastorn!

Baronessan sa...

Vänta nu... vad kan detta vara? En helg i Angereds centrum... va?
Nähej, det kanske är Robinson ;-D