måndag 18 maj 2009

En typisk måndag för de flesta...

God morgon alla ljuvliga kvinnor och trevliga karlar. Hoppas att ni haft en lika skön natt som pappa B. Förvisso inte många timmar med stängda ögon men tillräckligt för att man skall orka stå upp en dag till.
För mig är måndagar veckans bästa dag. Det är i dag vi laddar för resten av veckan, måndag är startskottet för att vi skall komma fram till fredag. Även om vädrets makter här i Göteborg mer påminner om Atlantens kraftfulla bränningar mot klippan på Cap Horn än den soliga helg som vi just avverkat, så är det ändå en bra dag. Det är nu vi startar för vecka tre i maj.
Skall skriva idag och städa upp lite runt datorn. Just nu påminner det mer om en bilverkstad än en data-arbetsplats, avsedd för bildbehandling och oförskämda skriverier.
Det börjar jämras över frånvaron av P-platser för bilisterna och MC-folkets kraftfulla proteser med parkerade motorcyklar på hedens p-platser börjar ge respons. Bravo tyckr jag och håller med MC-folket till 100%. Inför valet till EU-parlamentet den 7 juni så verkar ingen av partierna ha någon rätsida på vad de verkligen står för (nu skriker Järnkvinnan snart). Piratpartiet som så många tror skall klättra, har bara en fråga på sitt program. Den rör fritt val på nätet!Sverigedemokraterna ses som det största hotet för de etablerade partierna och frågan är om det inte bränns lite extra under byxorna uppe i regeringskansliet och inte minst hos S och V lägren. Jag antar att de börjar fundera på hur de egentligen har skött, eller egentligen borde ha skött, detta med invandring, skola och vård.
Invandring; nu tar vi hand om dem vi har här och stänger dörren tills vidare för fler! Ser till att ALLA lär sig svenska och anpassar sig efter den svenska modellen. Visst de får gärna bre ut bönemattan, inget ont i detta, men de skall inte förlöjliga det system som vi levt och lever efter sedan fan gick i badbrallor.
Skola; ge eleverna bättre förutsättningar, mer lärare, höj kvalitén på utbildningarna och se till att eleverna får minst lika bra mat som mördare och annat patrask som sitter i våra fängelser.
vård; öka personalen så att man slipper gå i väggen. Tag vara på den kraft som finns hos de invandrare som redan finns här. Inte skall en högt utbildad läkare från Iran dela ut post i Grycksbo, bara för att han inte har sina meriter utskrivna i Stockholm. Han kanske syr och reparerar bättre än våra egna, vem vet.? Är man sjuk skall man tas om hand (nu menar jag inte våldtäcktsmän och pedofiler, ni vet vad jag tycker om dem) Men alla både unga och gamla som på ett eller annat sätt drabbas av olika krämpor, inte enbart fysiska utan även stressrelaterade och andra psykiska åkommor, skall få den behandling de har rätt till... ja, ja jag vet, det låter lite Sverigedemokratiskt...ni behöver inte ilskna till bara för det. Jag hatar inte invandrare, tycker bara mindre bra om dem, en del.
Herre je vad jag blev seriös så här på morgontimmen, måste nog koka mig en skvätt kaffe....
pappa B

"Två hjärtan i samklang kan försätta berg"
Skicka en kommentar