måndag 18 maj 2009

Nu kryper jag ner under täcket....


Utan tvekan ställde sig "Skogarnas Konung" vid spisen. Undrade lite försynt om mamma kunde tänka sig att finnas med lite i bakgrunden. Han var nog lite sliten efter ett par timmar på buss, bus med kusiner och tågresan hem igen. Men...40 choklad och 20 vaniljmuffins blev det. -Mamma tittar du till den sista plåten i ugnen sa han. -Mina ögon håller faktiskt på att falla igen. Då var klockan kvart över 24. Det tog inte många sekunder så sov han. "Prinsessan" kröp upp hos pappa och vi gick igenom alla bilder hon tagit på barndopet, busiga ungar och morfar och mormor, mostrar och morbröder och allt annat löst folk.
Just nu lyssnar jag på min pappas älsklingsmelodi, den spelades även vid hans begravning, Arne Lambert spelar "En stad ovan molnen" och det är inte utan att det kommer en liten tår i ögonvrån....Tack "Bullis" för tipset om radiostationen.
Sov så gott mina vänner
pappa B

3 kommentarer:

Järnbruden sa...

Nämen titta, där fick vi se din vackra dam. Det var väl då inte så farligt? Du var som en bi när jag frågade tidigare.

Vad ska ungarna med så många muffins till? Jaja.. äta kanske.. men ändå?

Pappa B sa...

Det har varit hopprepstävling i skolan 4:orna mot 5:orna och de små vann så så skall 5:orna bjuda på party idag. Därför detta muffinsbakande...
..som ett bi, nej då, hon gillar inte att posera för allmänheten längre. Hon var en ganska duktig modell när vi träffades och hennes största och bästa egenskaper sitter faktiskt på insidan.

IronGirl sa...

Så snäll du är och lägger till ett "ganska" framför duktig.

Du vet att jag inte ville ha en poserande bild. Den där duger absolut gott och väl.

Nu får jag hitta något annat att vara nyfiken på.