lördag 23 maj 2009

Har ni tä'nkt på detta...?

Kvinnan satt och småretade upp sig när vi var ute på shoppingrally idag. Hon menade på att det var väldigt konstigt att det inte finns någon garanti på det jobb som en tandläkare utför. Är det rent tandtekniska saker så finns det garantier, men om en tandläkare skulle laga en tand och efter en månad så trillade hela plomben ut då finns det ingen garanti som man kan åberopa för undermånligt utfört arbete? Det finns det ju för nästan allt annat. Tandläkarna har ju lärt sig att ta betalt dessutom..Man kanske skall forska lite extra i den här saken.
Nåväl nu har det bytts vatten i bägge akvarierna och städats och fejas så nu ser man fiskarna igen (de som simmar närmast glaset)Jag har fått en ny stol på vilken hela röven får plats. Tidigare satt jag på en sådan där smal sak (tävlingscykekl-sadel modell typ) Nu flyter akterkapellet ut så fint och jag slipper sitta och hålla balansen hela tiden med risk för att trilla av.
Järnkvinnan undrar om jag ägnar lika mycket tid till min lilla "Prinsessa", som jag gör med "Skogarnas Konung" Givetvis, vi slåss dagligen (flera gånger om dan ibland) sen går vi i affärer och shoppar eller fönstershoppar, vi går på café och så dansar vi hemma på köksgolvet, vals, bugg, salsa och foxtrot. Hon är en liten d-j på att dansa skall ni tro. Om någon därute i bloggvärlden tror att pappa B är en sittandes, korsordslösandes gubbe så har ni fel. Här dansar inga haltande höns utan det är full sula dygnet runt..Är det inte den ena så är det de andra sa gubben när han högg av sig två fingrar.
I morgon skall jag inhandla nytt headset så jag kan snacka på skype. Alla gamla är paj och jag har lindat ihop dem och slängt dem i soporna idag. Nytt i morgon och så börjar terrorn om igen. Ringer ju dessutom gratis.
Idag har jag fått inbjudan till en ny sajt som drivs i USA, SQIP, heter den och den verkar väldigt intressant. Eget fotoalbum, blogg, mail, affilateprogram, ja massor av spännande möjligheter. Kolla gärna in den om ni känner för det.
I morgon blir det fiske igen, "Prinsessan" skall eventuellt gå på Liseberg med sin kompis och hennes familj, då passar vi grabbar på att blöta krok. Kvinnan jobbar. Ja, jag vet att det är lördag, men inte hon. Natti natti och kom ihåg att sova gott och vakna torrt
kramar
pappa B

5 kommentarer:

Anonym sa...

Skulle inte ha nåt emot att gå på Liseberg!

pappa B sa...

Slå en pling när du kommer så tar vi oss en öl på Tyrolen innan karusellerna. Blir mer jämnvikt på så vis...

Storarvid sa...

Här är det tydligen full fart....
Joo jag har också fått återbesöka tandläkare, men då har de faktiskt gjort om som ren goddwill helt gratis. Dåligt rykte är inte bra för en tandläkare.
Bra att du håller farten uppe, inget sittfläsk här tydligen ;-)
Hur går det med datorn??

helena sa...

Jag har nog för mej att även min tandläkare gjorde om jobbet gratis; när tanden inte höll.

Har till och med för mej att han sa att det fanns en viss "reklamationstid".

Så det där är kanske värt att kolla upp en gång till.

Järnflickan sa...

Liseberg låter roligt. Det var ett tag sen jag var där.

Jag har precis kommit in efter jag varit ute en stund med katten i gräset. Hon blir så fruktansvärt arg när man ska gå in.

Det var skönt att höra att du umgås med lillflickan med.

Svara nu på mailet istället innan jag blir arg.