fredag 22 maj 2009

kan detta vara en hibiskus?

Eftersom jag endast känner till en handfull blomster så undrar jag nu vad detta är för praktfull växt. Jag vänder mig till mina experter i bloggvärlden, är detta en hibiskus, eller?

Dagens shoppingrace klarades av ganska smärtfritt. Kvinnan och jag blev ensam när det hade färdighandlats skor så vi gled iväg i vår röda riskokare ner till El-Giganten, in på IKEA och lämnade igen en trasig kontorsstol och köpte samtidigt en ny. Susade vidare ner till Hornbach för att där köpa sand till det lilla akvariet och passade då på att köpa en ny mal ( den gamla är spårlöst försvunnen. Han levde tillsammans med 30 pyttesmå Black Molly och 7 sniglar men går inte att hitta? Dessutom inhandlade vi 8 neontetror. Sedan bled det Willy´s där vi köpte hem en rejäl hickorymarinerad fläskytterfilé som skall i ugnen under morgondagen. Plus lite annat smått och gott.
Just nu ligger några smördegsnyten fyllda med Gamle Ole i ugnen och väntar på att få färg. Vinet är uppslaget gulleplutten som valde på tok för svår sång i Talang fick publikens röst (helt åt helvete fel då den duktiga gymasen skulle haft den) och paljettgubbarna vann juryns hjärta (i alla fall Spirellis)
Hoppar in här på bloggen medan ugnen bakar klart sedan blir det skinnsoffan igen och Number, en riktigt bra serie tycker jag..
Vi höres senare under aftonen om ni är vakna och jag kan med mycket glädje i rösten berätta att nu är jag fladdrande runt i 31 olika länder. Snart på samma nivå som jag var då burken kraschade...jippiie!
pappa B
Skicka en kommentar