tisdag 26 maj 2009

Klumpfot och skallebang!

"Skogarnas Konung" är vissen. Han har rygglägge hemma hos pappa B eller om der är pappa B som sitter hemma hos "Skogarnas Konung" Något av det är det i alla fall. Hans ofrivilliga kullbytta under gårdagen tog förmodligen mer illa än som befarits. Inget fiskande idag heller och bara vila är ordinerat och åtlyds. Utan kommentarer. Livet förmedlar ju vissa smällar under tidens gång och som smeden sa, -Det skall böjas i tid.
"Prinsessan" och jag är på rätt kurs med varandra igen (får se hur länge det varar) och pappa B fick en liten puss på truten innan hon drog till skolan. -Vi är väl sams nu igen lilla pappilappi sa hon och lade sitt blonda huvud på sned. Vad gör man då? Accepterar givetvis, nickar och försöker hålla sig för skratt. Som vanligt så rök vi ihop när det var dags att krypa ner under täcket i går kväll, nja, det startade innan hon gick till skolan och höll i sig ända tills hon kom hem från kompisarna.

Hurtigruten ja, Synne min lilla norska hon undrade över filmen. Bäst jag berättar lite då. Det är så att jag håller på att iordningställa en kort DVD om vintern ombord på den fantastiska "Midnatsol" under en resa från Kirkenes ner till Bergen. EN PR-kortis om den fantastiska resan genom den nordnorska kustens magiska färger och former. Är så gott som klar, det skall bara finputsas och så skall den helt fantastiska, svenske direktören i Karlstad, Anne lägga på speakerslingan, sedan kör vi. Jag kanske lägger ut några små kortisar här på bloggen, vi får väl se. Kommer under alla omständigheter tillbaka hit under dagen. Må så fint så länge.
pappa B

12 kommentarer:

Skatan sa...

Åhhh så vackert.. Hurtigruten ja, ett av mina semesterplaner som skall bli verklighet... nå´n gång.. verkligen...

Det blir några "duster" med barnen under åren... Det är ju det... bland annat... som är att vara förälder.. :-) att ta så´na...

Järnflickan sa...

Ah, men vad skönt. Nu verkar ni som en mer normal familj. Men den stora frågan är om du någon gång bråkar med din kvinna. Det har du då inte vågat svara på.

hg storm sa...

själv njuter jag av en vecka i kroatien Makarska kusten..vackert..
allt gott mannen
hg

Mjölk är gott sa...

Den glada mannen har rymt till Mars och ja där har man ju inget nät kan man ju förstå. Det är svårt att skicka mail och diverse ting.

Är det fint på Mars? Hur ser det ut? Är den planeten också rund?

kockajäveln sa...

de va värst då. Inte göra sådana hastiga skutt. De é inte bra!! Ta en god kaka med något och dricka till så kommer tankarna in på något annat och värken försvinner!
Vad tycker du om nya bloggplus?

pappa B sa...

Chiligrabben har intye hunnit kolla det så nog, får väl vänta och se vad det blir...

Mars är kallt och snigt inte alls som jorden. Mjölk finns inte heller att tillgå...

Järnkvinnan, min kvinna och jag har ingen anledning att brpåka med varandra. Ofta har vi samma inställning till saker och ting och varför skall man bråka då man kan pussas?

Skatan...bar ge dig iväg ut på havet. En helt fdantastisk resa, jag garanterar.

IronGirl sa...

Så du menar att ni har ett helt problemfritt förhållande och aldrig nåååågonsin har blivit ovänner? Då har ni aldrig haft försoningssex heller?

Fö har både chili och du visats på bloggplus.

Mia S sa...

Kikar in och säger ett.. hejsan svejsan... ! Vackra bilder på fjället och solnedgången... ha det gott.. kram !

pappa B sa...

IronGirl..Nix vi har aldrig haft någon anledning till gräl med varandra. Visst kan vi väl ha olika åsikter om saker och ting ibland men aldrig så att det utmynnar i gräl eller hårda ord. Försoningssex, nej det har jag faktiskt aldrig utövat...är det speciellt på något vis.
Jasså Chiligrabben och jag har varit ute och visat upp oss...

Marie S hej själv och kul att du kikar in.

Ser att jag stavade slarvigt i förra inlägget så det 'r bäst jag skärper till mig nu då...

EP sa...

Låter ju lite tråkigt.. men men, återvänder nog till mitt Sims 3, för det dyker väl inte upp något från dig idag heller. "Ha det bra!"

Annelie sa...

Att vara sams är bra men att kunna bråka och släppa känslor är oxå bra..hoppas sonen är bättre i sin onda fot!

Kram annelie

pappa B sa...

Håller med dig Annelie, men då man inte anser att det finns något att bråka om då tycker jag inte att man skall försöka göra någonting bara för att få ventilera eventuell frustration på någonting annat. Blir jag irriterad på något så eller tvärtom så tar vi detta stilla och fint och löser problemen. Det är faktiskt inte svårare än så.
Sedan om någon gör någonting som jag tycker avviker från ett något så när normalt beteende då blir jag ett sjutusandes lejon, det skall Gudarna veta. Men hemma är jag snäll för det mesta.