tisdag 26 maj 2009

Klumpfot och skallebang!

"Skogarnas Konung" är vissen. Han har rygglägge hemma hos pappa B eller om der är pappa B som sitter hemma hos "Skogarnas Konung" Något av det är det i alla fall. Hans ofrivilliga kullbytta under gårdagen tog förmodligen mer illa än som befarits. Inget fiskande idag heller och bara vila är ordinerat och åtlyds. Utan kommentarer. Livet förmedlar ju vissa smällar under tidens gång och som smeden sa, -Det skall böjas i tid.
"Prinsessan" och jag är på rätt kurs med varandra igen (får se hur länge det varar) och pappa B fick en liten puss på truten innan hon drog till skolan. -Vi är väl sams nu igen lilla pappilappi sa hon och lade sitt blonda huvud på sned. Vad gör man då? Accepterar givetvis, nickar och försöker hålla sig för skratt. Som vanligt så rök vi ihop när det var dags att krypa ner under täcket i går kväll, nja, det startade innan hon gick till skolan och höll i sig ända tills hon kom hem från kompisarna.

Hurtigruten ja, Synne min lilla norska hon undrade över filmen. Bäst jag berättar lite då. Det är så att jag håller på att iordningställa en kort DVD om vintern ombord på den fantastiska "Midnatsol" under en resa från Kirkenes ner till Bergen. EN PR-kortis om den fantastiska resan genom den nordnorska kustens magiska färger och former. Är så gott som klar, det skall bara finputsas och så skall den helt fantastiska, svenske direktören i Karlstad, Anne lägga på speakerslingan, sedan kör vi. Jag kanske lägger ut några små kortisar här på bloggen, vi får väl se. Kommer under alla omständigheter tillbaka hit under dagen. Må så fint så länge.
pappa B
Skicka en kommentar