torsdag 28 maj 2009

Vad har hon för frisyr, fru Olofsson?

Förvisso företräder Maud Olofsson centerpartiet, och de i sin tur var förr i världen ett parti som sympatiserade med våra svenska bönder. Numera är dessa i stort sett utrotade och jag vet inte riktigt var Centern har sina väljare utplacerade i dagsläget. Men...detta måste i alla fall vara ett av de mest utstuderade trick jag sett då det gäller att fria till gräsrötterna. En hel höstack på huvudet? Fru Olofsson var i Angered för att inviga en ny lokal för småföretagare i Angereds Centrum igår då jag tog bilden.

Nja, i sanningtens namn så är bilden en liten bluff. Bakom fru Olofsson stod en av hennes kvinnliga lakejer och hennes kalufs pasade bra in på Olofssons skalle. Lite fissel i PS och bilden var klar. En oskarp bakgrund gjorde det hela mer trovärdigt och håll med om att bilden är inte så tokig, frånsett frisyren.
Kul att vara på banan och jag är mycket glad över att ni hänger med trots att jag varit usel på att skriva under de närmaste dagarna. Alla, gnäller på mig och jag skall skärpa till mig efter den här helgen. Det kommer bilder från AngeredsNatta, kanske redan i kväll och mycket vackra karnevals flickor under helgen. Hammarkullefestivalen drar igång så det darrar i hela Nordost och det måste bara redovisas i pappa B:s blogg. Vi hörs nog en gång till itdag. Måste berätta att magmåttet krympt med 2 cm den sista veckan!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha ha hon ser ut som en kamel!
Jag kommer tillbacka sen för att se hammarkullefestivalens bilder ok?Ha dett så kul!!!
hej hej.

http://modablogvanessa.blogspot.com/

Annelie sa...

Haaaaa, bilden är helt underbar! Bra att du är på banan, kram//Annelie

kockajäveln sa...

hahaha, sicken rolig bild;)

Storarvid sa...

Joo Centern har ju haft en del "roliga" partiledare". Vem minns inte till exempel Torbjörn Fälldin med sitt långdragna "ÄÄääääääähhhh" innan han svarade på något.
Min pappa var bonde och, precis som du beskriver Centerpartist...
De var ungefär lika sävliga och eftertänksamma båda två faktiskt ;-)

stella sweden sa...

grattis till minskat magmått för du veeet väl att fööör stort hos män kan orsaka järrtinfakt...fin hunn va ändå..maud...men fult namn hunn har!

;)

stella sweden sa...

nu lyckades jag få in minlillajävlaruta....teknikens under!

Ha en trevlig afton!

Skatan sa...

Hmm... bilden påminner mig om första hälften av 60-talt med Fara Diba-frisyrer då flickorna stoppade in franskbröd i håret för att få upp volymen... Redan då pratades det om hövolmar... :--->

Hoppas du får en fin solig varm sommardag idag! Ha det, som Sonen brukar säga...

Skatans tankar sa...

Glömde säga Grattis till midjemåttets minskning!

Grattis!

Pappa B sa...

Mina vänner jag promenerade igår, stolt som en tupp och hade faktiskt en liten (men dock osund tanke) att låta tauera in -2 cm i pannan på mig. kvinnan stoppade mig i sista minuten, fast det var nära. Striden mot fläsket fortsätter med redan avverkade 20 situps, 20 benlyft, 20 magrullare och nu blir det 5 ganska snabba kilometrar med stavar. Ha det så bra mina vänner.