onsdag 13 maj 2009

Köp den här, den är outstanding!

Har haft min stegräknare i snart 4 år och den är fortfarande med i högerfickan varje dag. Omrons lilla räknare som finnsa att köpa i de flesta hälsokostbutiker, sportaffärer runt om i landet. Runt 350 kronor får du betala men då får du en liten fin datamaskin att ha i fickan. Varför jag tar upp detta är för att en bekant frågade mig idag var jag hade köpt stegräknaren när han såg att jag kollade upp hur många steg jag gått idag (så här långt). Den håller reda på en hel veckas promenerande/löpande. Den visar antal steg, aerobiska steg (snabba) kilometer, kaloriförbränning i kcal och gram. Är du ute efter en stegräknare som verkligen fungerar så skaffa den här lilla Omron. Den behöver inte fästas på kläderna, du kan ha den lös i fickan. Detta var ett kort inhopp som föll ner när jag reste mig från burken för att smita ut.
pappa B

5 kommentarer:

stella sweden sa...

hur kunde inlägget hoppa ner när du RESTE dig FRÅN burken...det förstår jag inte!

:)

lurigopalia sa...

Jag hadde en för länge sedan den funkade inte bra. men det skulle vara intresant att veta hur långt jag går varje dag. Jag hämtar hästar i hagar går ut med dem promenerar en del konvalecenter,har en bit från mitt hus till stora grinden en två kilometer. Så jag går nästan hela dagarna..det blir nog en bit..Och jag sliter många skor,,ciao

Agneta sa...

Smidigt med en som kan ligga i fickan! Då slipper den synas och så vet man var den är!

Jag har tappat bort två redan...

Pappa B sa...

Jäpp, två?! JAg har säkert tappat fem, sådana som man skall spänna fast på byxlinningen. Rena rama skiten. den här är fantastiskt bra.
Hare så bra mina damer

Järnbruden sa...

Förlåt, men jag kanske möjligtvis är lite trög. Men vad är meningen med en stegräknare? Det är väl bara gå.... har man tråkigt kan man ju försöka hålla koll på hur mycket man gått i huvudet?