torsdag 14 maj 2009

Lyxig nätclubshandel nu i Sverige..

Ute i Europa har det pågått ett bra tag, med miljonomsättningar som resultat. Nu har det kommit till Sverige. Näthandel i sig själva är ingen nyhet, det har vi utnyttjat ett bra tag nu men att bli extra exklusiv genom att handla genom en speciell klubb, det har inte förekommit tidigare. Nu har dörren öppnats och kunderna strömmar in, värre än nere i Ullared..

Genom att endast sälja genom tidsbegränsade kampanjer på Internet kan Campadre erbjuda priser långt under butikernas, upp till 70 procent under ordinarie pris. För att få ta del av erbjudanden från de ledande varumärkena inom mode, inredning, accessoarer, hemprodukter med mera måste man vara registrerad medlem. Medlemskapet är gratis, men antalet medlemskap är begränsat.

"Medlemsbaserade shopping communities är en av de snabbast växande trenderna i Europa idag. Vi erbjuder leverantörerna en bra målgrupp, snabb försäljning och bra marknadsföring i en medlemsbaserad miljö. Vi ger våra medlemmar access till exklusiva varumärken och produkter, till riktigt bra priser" säger vd Krister Mossberg, känd som IT-entreprenören som varit med och startat sajter som Hitta.se och Gajdo.se.

Nu är det alltså dags för Sverige och Campadre har vuxit snabbt. I början av februari var medlemsantalet under tusen och idag har sajten över 40000 medlemmar. Till sin hjälp har Campadres vd Krister Mossberg haft klädgurun Finn Alpberg, som bland annat sett till att Nudie hamnade på butikshyllorna i Sverige.

"Finn skapar känslan i det vi erbjuder kunden och jag skapar förutsättningar för att bygga vår affär" berättar Krister Mossberg.

Drivna killar må jag säga. Och varför skulle inte detta blie en succé som allt annat nytt och bra har blivit. För mig som har bägge fötterna och en bit av övervikten inne i modebranschens lianförsedda värld känns det här som ett steg i rätt riktning. Bäva månne däremot de små boutiqerna som får ytterligare en konkurrent att slåss mot.
pappa B

"Den som köper allt han ser får sälja allt han har"
Skicka en kommentar