söndag 31 maj 2009

Mindre folk, mindre samba men fullt ös i alla fall...

Spanade in små udda bilder som alla ser men ändå ingen ser. Ofta går jag ut med kameran och funderar på det viset och ofta kommer jag hem med ett par verkligt fina bilder. Det gjorde jag i dag med och bjuder på några av skotten här innan jag kryper under täcket. Några goda och vackra vänner träffade jag också på och det är alltid lika roligt. Idag var hon leopard, en snäll sådan, unga frk N´Tuve. Ballonger högt och lågt. Himlen förgylldes då och då av ett par svävande ballonger, och tårarna trillade på de små som tappat dem. Ovanligt många kvinnor var det ute. Trodde att de skulle sitta hemma och käka tårta på Mors Dag, men icke sa Nicke. Ännu fler goda vänner dök upp och lilla Kim är alltid lika stilig, oavsett när man träffar på henne. En riktig liten ärta! Tiden går fort då man har roligt och snart var det time att dra sig tillbaka mot hemmets lugna vrå. Några klockor får illustrera tillbakadragandet och slutet på årets Hammarkullekarneval. Nu är det knappt 20minuter kvar på den här söndagen så jag tycker att ni skall krypa till kojs innan ni skall upp och jobba. Vi syns säkert under morgondagen. Godnatt
pappa B

5 kommentarer:

Skatan sa...

Fina bilder! Som alltid ... från pappa B:s synvinkel... Det är kul det där med "udda" motiv som kanske inte så många tänker på. Idag skall här, troligtvis, tvättas fönster. Hmm... troligtvis.

Ha en bra dag!

pappa B sa...

Skatan lilla ordet troligtvis är för mig ett mycket anvandbart uttryck. I min ordlista förekommer ordet måste väldigt sparsamt, måste jag säga.
Om..nu fönstertvättkänslan skulle infinna sig så var försiktig så du inte ramlar ut, eller in, beropr ju på..
Bra dag

MissC sa...

Där hänge man när man var liten..! Hade gärna tagit en sväng men det blev inte tillfälle :( Ett annat år kanske.
Jag är ju med i 1:a Hammarkulle boken. Dem känner du säkert till :)

pappa B sa...

Aha...Miss C, tjejen med de bara brösten, snygg bild *s*

MissC sa...

Bara brösten???