söndag 31 maj 2009

Nu hettar det till ute i skogarna med...


God morgon mina vänner. En ny vacker och solig dag väntar runt hörnet och det skall bli ännu mer karneval för pappa B i dag. Robinsson är över och lika bra är väl det. Smartaste deltagaren vann även om jag antar att rävspel och viss illvilja gjorde att Elinore kammade hem segern tack vara de forna kamraterna i lägren. Nåväl det kommer nya avsnitt och nya intriger var så säkra. Illusioneten TV4:as långfilm har jag sett tidigare och den är faktiskt riktigt bra.
Morgonens pressklipp i nyhetsboxen hos pappa B sätter än en gång fokus på Sverigedemokraterna. Det var attans vad det vimlar av sånt nu sedan jag nämnde namnet i mon blogg för några dagar sedan. Snart målas det väl hakkors på ytterdörren här hemma. Kolla bara. Plötsligt framgår det även att deras toppnamn inte alls är någon förymd Kumlaintern utan en välutbildad skogsmästare? Nu vänder man sig till den svenska jägarkåren i röstfisket.

En röst på Sverigedemokraterna sätter press på regeringen att agera i vargfrågan

Sedan 2001 finns ett riksdags - och regeringsbeslut om att när den svenska vargstammen uppgår till 200 vargar samt därmed ca 20 föryngringar, skulle tillståndet frysas under en treårsperiod för senare utvärdering. Under 2008 uppgår den svenska vargstammen till uppskattningsvis 230- 250 vargar, således skulle förvaltningsjakt ha införts redan under 2008.
Sverigedemokraternas toppkandidat, Per-Arne Wahlberg, skogsmästare och jägare, kommenterar Miljöministern Andreas Carlgren utspel, en vecka före valet till EU-parlamentet, i vargfrågan.

- Först nu när jägarkåren börjat visa starkt stöd för Sverigedemokraternas ställningstagande, som torgförts genom ett massivt utdelande av vårt jaktblad " Kryssa en jägare till Bryssel", där krav på att regionala tak ska införas samt att lokalbefolkningen i de berörda länen ska ha stort inflytande över besluten, så agerar regeringen och Andreas Carlgren.

- Uppenbarligen känner sig regeringen pressad av det växande stödet för Sverigedemokraterna inom den svenska jägarkåren. Den som vill försäkra sig om att frågor som berör jakt och viltvård fortsätter vara på dagordningen gör därför klokt i att rösta på Sverigedemokraterna den 7 juni.


Härmed skickar man ut ett budskap till de svenska jägarna, en alltmer växande grupp i vårt land. Dessutom hamnar regeringen under hård press eftersom man inte följt de riksdags- och regeringsbeslut som är antagna. Lyckas man bara få över 10-15% av den svenska jägarkåren då sitter många placeringar i regeringen löst.
Skicka en kommentar