fredag 22 maj 2009

Shoppingrunda med gänget...

Idag blir det shoppa av. Kvinnan har tagit ledigt och nu skall det inhandlas skor och div attiraljer till hela familjen. Det är bara att böja huvudet och ställa in sig i ledet. Både "Skogarnas Konung" och jag suckade tungt när detta förkunnades under frukosten i morse. Men... de blickar vi möttes av, sa allt. Bereden er på kutande i affärer mina herrar små!
Vi är beredda, har plötsligt tappat plastkorten och har bara ett ICA-kort kvar i plånboken. Attans vi får gå och leta direkt, de ramlade nog ut i skogen då vi satt och käkade smörgåsar igår...hm.
-Och så tar vi den där trevliga lilla sagan om "Rödluvan och vargen" när du ändå är i gång sa kvinnan och log sitt mest rävaktiga leende.
IKEA, El-Giganten, Hornbach, Stadium, Intersport, Coop och alla andra butiker som kan tänkas ha något som passar den här familjen, på med realapparna och bredda utgångarna för nu kommer vi.....Totalt utpumpad återvänder jag förhopopningsvis till bloggens stillsamma värld om ett par timmar. Kvinnan har i alla fall lovat att bjuda oss på varsin (valfri) glass under dagen.. alltid något, som fan sa när han fick se Åmål!
pappa B

"Får är som far, ingen som mor"
Skicka en kommentar