tisdag 19 maj 2009

VING Satsar på bloggvärlden...

Grand Bazar i Istanbul, en av många platser man måste besöka om man styr kosan mot Turkiet och storstäderna Ankara och Istanbul. Här är det en sport att pruta och man skall inte vara bangen för ett par koppar stark kaffe innan affären är i hamn....

Ving.se är första resesajt att öppna upp sig mot bloggosfären med Twingly.

- Vi är mycket glada över att öppna upp för mer transparens kring vårt varumärke vår webb. Det här är ett viktigt steg för att även i fortsättningen vara den ledande resesajten, säger Claes Pellvik, marknadschef på Ving.
På alla sidor om resmål kommer en widget som visar de blogginlägg som länkat till Ving.se visas. Detta gör det möjligt för bloggare att dela med sig av tips och råd från sina resehistorier och få uppmärksamhet för detta på Ving.se.

- Att länka tillbaka till bloggar som länkar till den egna sajten har visat sig vara ett effektivt sätt att dra nytta av sociala medier på ett kreativt sätt, säger Martin Källström, VD på Twingly.


Grattis till ett nytt friskt grepp Ving! Detta visar framsynthet då det gäller att förbättra både kontakten med gamla och nya resenärer samtidigt som man utnyttjar all den information som finns ute i bloggvärlden om de olika resmålen. Det här är upplagt för en hejdundrandes succé.
Dessutom får gamla journalisträvar som pappa B ytterligare en chans att berätta för en ännu större grupp och sina öden och äventyr, förutsatt att man färdas med Ving kanske jag skall tillägga...
pappa B

"Bakom berget bor det också folk"
Skicka en kommentar