onsdag 3 juni 2009

93 kilo prick, jubel i badrummet!

Återkommer när glädjehoppen slutat. Äntligen ramlade visaren ner ett snäpp. Men f-n vad det är jobbigt!
pappa B

9 kommentarer:

Järnflickan sa...

Jag får väl vara vänligt och säga Grattis!

lurigopalia sa...

Bra gjort..Du får belöna dig med lite nyttigt godis, tex jordgubbar och mjölk. Godare än så kan det knappast bli.För hällsans skull är det ju bra att vakta på kilona. Men annars tycker jag det är mindre viktigt. Allt är bra utseende fixerat nu.Det bästa skönhetsmedlet enligt mig är ett glatt leende..kram

Britt sa...

Gattis! Vad duktig du är! Jag bara skjuter upp mitt hälosamma liv en dag till! I morgon då ska jag minsann ta tag i det, men inte idag för vi var på räkfrossa på M/S Laponia. Ha det gott och kämpa på!

Staffan Sävenfjord sa...

Bra! Men du är fortfarande ett kilo före mig. Min våg visade 94 kilo i morse. Fast det är ju bra ändå. När jag slutade våga väga mig i julas stod den på 101. Vadå? Att du är längre än jag. Det skall väl inte jag behöva lida för.

Mia S sa...

Bravo*klappar*.. du är så duktig ! Kram..

woopsidaisy sa...

E du säker på att det inte är vågen som håller på att pajja...

Pappa B sa...

Tack alla mina vänner , även den där lilla retstickan Woopsan (jag vet att du håller på mig i alla fall)
Staffan det är klart att 94 kilo utlagt på 165 cm jämfört med 93 på 1.82 gör ju en viss skilnad men jag ger dig en stor eloge för att du kämpar väl. Och tänk vilka miner när två smärta gubbar kliver på Ehrenbergs bussen nästa gång *s*

Staffan Sävenfjord sa...

Åjo, jag är i alla fall 172. Och på vissa läkarmottagningar har jag mätts till 173. Egentligen är jag alltså inte för tjock utan för kort. Jag borde vara 200 cm eller så.

Pappa B sa...

1.72, jag det var nog wirren som fick mig att krympa dig till 1.65 då käre vän. Men...om du skulle vara 2.00 för att vara perfekt så skulle jag vara styft 2.20 då?
Fan då kunde man ju blivit basketproffs?