tisdag 2 juni 2009

Nu börjar man rota i de politiska garderoberna...

KDS, partiet som har liknande ryggrad som ålen, partiet som är emot aborter och har en oanvänd bibel i handbagaget istället för en MP3-spelare med svängig musik har nu gått steget längre än sina konkurenter och plockat fram badgossen från Husqvarna. Alf Svensson är på banan igen och hans vita kalufs syns nu både i annonser och på olika valmanifest. Han borde ha fått ligga kvar i hänmattan, han har absolut enligt min åsikt agerat klart på den politiska scenen...

Kolla här då! Nu kan man följa med fröken Sverige på hennes blogg. Smart drag av Mr Panos den grekiske baddräktskungen i Göteborg. En bra karl, med goda idéer och smart handlande har sett till att statusen ökat på Fröken Sverige tävlingen. Så här säger han själv; "Det räcker inte med att vara snygg och prata om fred och vara emot plågsamma djurförsök. Det krävs så mycket mer att agera ambassadör för Sverige!" säger han, och fortsätter, "Nya Fröken Sverige ska rekryteras för att sprida inspiration, framtidstro och belysa unga kvinnors möjligheter till framgång"

Efter en lång och hård rekrytering, numera känd som Sveriges tuffaste, stod Azra Duliman till slut som vinnare den 15:e maj. Hon erhöll uppdraget som Nya Fröken Sverige för att juryn bedömt att hon är kapabel att axla rollen som förebild och inspirationskälla för unga människor, och att hon kommer att sprida budskapet om ung drivkraft och framtidstro som ger möjligheter att förverkliga drömmar. Hur hon rent praktiskt kommer utföra detta enormt hårda arbete kan du nu dagligen läsa om på bloggen "Mitt liv som Fröken Sverige."

Panos uppmanar också media att uppmärksamma Azra som den Nya Fröken Sverige, att låta folk ta del av det nya moderniserade Fröken Sverige-konceptet, och uppmuntra den positiva utveckling som han har påbörjat.
"Sverige - och världen, behöver POSITIVA fenomen. Andra nationer kommer följa vårt goda exempel!"

7 kommentarer:

woopsidaisy sa...

Vaddå, fröken Sverige. Hon e ju för fan inte svensk! Nä, ska det vara svenskt,ska det ju va en Samisk flicka! Tävlingen heter "Fröken Sverige". Inte "En fröken i Sverige".

Endast samerna svenska gener bär, alla vi andra svartskallar är...

Anonym sa...

Hahahaha...en fröken i Sverige den var kul!!!

Britt sa...

Vilken tur att jag har same gener (pappas), men så har jag ju finska(mammas) gener också, och ryska(farmors) och valon gener(farfars)och svenska (mormor). Kan jag räknas som svensk då? Fast mamma är ju finsk medborgare? Men hennes mormor var svensk!Pappas mormor var same! Vad är jag?

Jag har iallafall röstat och inte blev det KD och Alf inte.

Pappa B sa...

HA, ha woopsan, du är bara för bra. Tror fanken att det blir en "icke svensk" tävlingens beskyddare är ju grek!

Britt jag tror att du är en blandning mellan finsk spets och hermelin, med lite iblandning av rysk vinthund (Borzoi).

Weirdo visst är tjejerna roliga. Allt väl i NZ

Järnflickan sa...

Haha, godmorgon lilla gubben. Skulle du kunna pussa en vitlöksdoftande Järnflicka möjligtvis då? ;)

Egentligen är jag inge glad alls, men du fick mig att le lite. Tack!

woopsidaisy sa...

Britt! Vad du än är, så är du ingen stackars inavlad sverigedemokrat! Själv är jag oxå väldigt välsignat blandad: Fransk farfar, tysk mormor, spansk farmor och en farfar som var engelsk / tysk. Dessutom var min morfars farmor Zigenerska... Leve mångfalden!

Pappa B sa...

Här kommer en vitlökspuu till en vitlöksdoftande liten skrutta....

Britt och Woopsan, ni är levande bevis för mångkulturell blandning och kan ju för herre je kräva pension från ett flertal länder, rena guldgruvan...

Själv tror jag en hermelin och en iller med viss inblandning av lejon och råtta samt slutsprutten torde härstamma från en viril vildkanin på Gotland. Den ådran har dock tyvär svalnat med åren....