tisdag 2 juni 2009

Nu börjar man rota i de politiska garderoberna...

KDS, partiet som har liknande ryggrad som ålen, partiet som är emot aborter och har en oanvänd bibel i handbagaget istället för en MP3-spelare med svängig musik har nu gått steget längre än sina konkurenter och plockat fram badgossen från Husqvarna. Alf Svensson är på banan igen och hans vita kalufs syns nu både i annonser och på olika valmanifest. Han borde ha fått ligga kvar i hänmattan, han har absolut enligt min åsikt agerat klart på den politiska scenen...

Kolla här då! Nu kan man följa med fröken Sverige på hennes blogg. Smart drag av Mr Panos den grekiske baddräktskungen i Göteborg. En bra karl, med goda idéer och smart handlande har sett till att statusen ökat på Fröken Sverige tävlingen. Så här säger han själv; "Det räcker inte med att vara snygg och prata om fred och vara emot plågsamma djurförsök. Det krävs så mycket mer att agera ambassadör för Sverige!" säger han, och fortsätter, "Nya Fröken Sverige ska rekryteras för att sprida inspiration, framtidstro och belysa unga kvinnors möjligheter till framgång"

Efter en lång och hård rekrytering, numera känd som Sveriges tuffaste, stod Azra Duliman till slut som vinnare den 15:e maj. Hon erhöll uppdraget som Nya Fröken Sverige för att juryn bedömt att hon är kapabel att axla rollen som förebild och inspirationskälla för unga människor, och att hon kommer att sprida budskapet om ung drivkraft och framtidstro som ger möjligheter att förverkliga drömmar. Hur hon rent praktiskt kommer utföra detta enormt hårda arbete kan du nu dagligen läsa om på bloggen "Mitt liv som Fröken Sverige."

Panos uppmanar också media att uppmärksamma Azra som den Nya Fröken Sverige, att låta folk ta del av det nya moderniserade Fröken Sverige-konceptet, och uppmuntra den positiva utveckling som han har påbörjat.
"Sverige - och världen, behöver POSITIVA fenomen. Andra nationer kommer följa vårt goda exempel!"

Skicka en kommentar