onsdag 3 juni 2009

Att väga 600 kilo måste vara förskräckligt!

Jag satt och såg programmet om killen i Mexico som hade vägt nära 600 kilo och hamnade i rekordboken som världens tyngste man 2006. Han hade levt 7 år sittandes i sin säng. I TV-programmet satt han med benen rakt ut, flöt ut, som en stor geléklump, bara med ett lakan på sig. Nu ville han gå ner i vikt och hamna på runt 100-120 kilo. Förändrade kostvanor och knapphändig motion hade gjort att han tappat 180 kilo på några månader. Men...det fanns en herrans massa kvar att ta av. Han hade en liten fästemö som tidigare varit gift med en tjockis som dessutom hade avlidit av detta. De verkade trivas med varandra, pussades och kramades och intygade till och med att de hade perfekt sex.? Hur detta funkade berättade man inte men han förklarade att med lite möda så funkade allt väldigt bra och den lilla fästemön var också tillfreds med den minimala akrobatiken som krävdes för lite rajtantajtan i sänghalmen.

Här sitter en kille i Mexico och vill gå ner till 120 kilo. HAn skall tappa nästan 350 kilo till, jag skall tappa 3. Jag strider som en röd gris för att komma under 90 och faktum är att den här killens lår var fetare än hela pappa B. Jag vet inte om detta gav mig ökad motivation eller om jag bara kände avsmak för all den snabbmat och coke som den här kisen proppat i sig. Hur som helst så kom all frukt och alla grönsaker som jag proppar i mig just nu att framstå som rena dunderkuren för att lämpa av kilo efter kilo.

Snart börjar sommarlovet för trollen och semester för kvinnan. Tiden går med raketfart mot semestertrippen till Lappland, Treriksröset och Nordkap. Har införskaffat en 3-manick som skall ge mig bredband även uppe på de norska fjälltopparna. Då kan jag sända bilder och blogga varje kväll när resten av truppen somnat. Helt fantastiskt, eller hur? Tar med den ålderstigna bärbara, den tål en del smällar och så öser vi på...
pappa B
Skicka en kommentar