tisdag 9 juni 2009

Bortslarvad dator och tre kampfiskar ska väck..


Nu åker tre av kampfiskarna ut. Hade jag haft en katt hade han fått fest. Nu byter jag ut dem mot småfisk i stället. Skall sedan åka ner och hämta ut biljetterna till Monster Jam och försöka få reda på vart El-Giganten har gjort av "Prinsessans" dator. Hoppas att de tappat den så får hon en ny (för en gång skull finns det en försäkring)
Sedan återgår gubben till att försöka få fast bakgrundsljudet på filmen. Hur nu detta skall fungera? JAg antar och hoppas att vi syns under eftermiddagen, kanske jag slänger in någon dagsfärsk bild från Gbg, vem vet...
pappa B

5 kommentarer:

Järnflickan sa...

Du tror väl inte söta Järnflickor är vakna så tidigt på morgonen? Jag missade dig dessvärre, men kika gärna in lite senare.

Anonym sa...

Så himla jobbigt att vänta på datorer som är på lagning! Hoppas allt är bra!

Järnflickan sa...

Jag har inte berättat när min gamla dator krascha och jag fick skicka in den på lagning till Acer?

Min sambo jobbade vid den här tiden på dells tekniska hårdvarusupport och att han kan datorer är väl inget som behöver påpekas.

Datorn skickades in till Acer och efter att de varit borta i två månader så började vi fundera på vart den tagit vägen. Vi ringde Acer och fick vi något svar? Nej. Därför tog min kära sambo till ett par hårda ord och vi fick prata med en av de "högra" cheferna.

Datorn hade de självklart inte gjort någonting åt och min sambo blev såklart fly förbannad viket slutade med att jag efter tre månader fick en helt ny dator från Acer. Vart den andra tog vägen vet jag inte men ibland lönar det sig att vara en kund som faktiskt klagar.

Nu har jag sedan ett halvår tillbaka en HP som jag stortrivs med. Aldrig mer en Acer.. aldrig..

Gun sa...

Varför blir det fel på datorer hela tiden? Vår hp har låtit som det fastnat nåt i fläkten och fladdrat runt där inne, som när man var liten och fixade smatter på cykeln. Vi tänkte lämna in den, då slutade det låta och den blev tystare än någonsin. Nu hör man ett svagt smattrande ibland, men inget som stör nämnvärt.

Pappa B sa...

JAg skall börja slå i ett par droppar wiskey i USB portarna när jag själv tar mig en rackabajsare lite då och då. Får se om det hjälper. Om inte annat så blir vi väl fulla till slut bägge två?