måndag 22 juni 2009

Det stooora äventyret..

Utrustad med fullständig inline utrustning exklusive stavarna äntrade jag bilen för transport till Ullared. Kvinnan hade fått för sig att vi skulle passa på att åka dit, söndagen efter midsommar, för då skulle det vara lite folk där. Vi skulle komplettera utrustningen upp till Lappland, eventuellt. En mycket bra "skylla på" variant för att få mig med och stångas bland klädställningar med billiga t-shirts jätterstora BH.ar som skulle rymma ett juver på vilken boskapsart som helst, jeans utan fungerande blixtlås och billig tandkräm och C-vitaminer.
Vi stannade bilen på den nyanlagd parkeringen och bara satt och gapade. Vi har varit här flera gåner inte minst under sommrana då vi bott i villavagnen under en längre period. Men igår, dagen då det enligt kvinnan skulle vara lite folk visade något helt annat.

Fullproppat på alla P-platser en strid ström med stressade kärringar, skrikande ungar och sura gubbar släpade sig sakta in genom templets breda portar. -Vad kul med lite folk sa jag och rättade till hjälmen. Kvinnan sa inte ett smack.

Vi trängdes, skrattade och fyllde vår kundvagn med massor av bra att ha prylar + tre självuppblåsande liggunderlag, nya dragaskar och lite annat smått och gott. Drack en plastmugg pulverkaffe som var rena laxermedlet och staplade oss ut genom dörrarna i riktning mot bilen en kilometer därifrån. Vid informationen stannade jag och frågade om en sladd till en klippmaskin som jag köp tidigare och som blev kvar där när de testade apparaten. -Vi blev helt tagna på sängen, vi hade inte personal när vi kom hit och såg allt folk. Vi var bergsäkra på att vi skulle få en lugn söndag nu efter midsommarhelgen sa tjejen vid informationsdisken. Har fått kalla in ledig personal.

Så var det med detta. Jag fick i alla fall ihop 19.717 steg inklusive promenerandet inne på GK:s + den långa rundan när vi packat upp och kommit tillrätta hemma. Vågen visar konstant 92 kilo och ändrar den sig inte fram till fredag så slänger jag den i soporna och köper en ny. Fast i och för sig har den ju i alla fall sakta men säkert rört sig nedåt ända sedan jag började viktnedgångs kampanjen. Vi hörs senare idag, skall ner med "Prinsessan" och fönstershoppa i ett par timmar. Har lovat henne detta

pappa B

-pappa B mot lättare tider-

Skicka en kommentar