torsdag 25 juni 2009

..en matsked frukost

"Prinsessan" och jag är tidigt uppe även om vi kan ha en sovmorgon lite då och då. Frukosten idag blev mûssli och lättmjölk för pappa och flingor och laktosfri mjölk för "Prinsessan". Varsitt stekt ägg gick också ner och nu skall jag brygga mig en kopp gott te.
"Skogarnas Konung" har också fått upp ögonen och slevat i sig flingor och mjölk och ett stekt ägg och en skinkmacka. diskmaskinen är i full gång och idag skall det städas på balkongen, bäras ner en del grejer i källaren och putsas lite här och var. Har en fri träningsdag i dag och vikten låg på 91,5 och måttet över kaggen har smugit ner till 100 prick. Minus 8 cm sedan starten av viktnedgången. Målet att när september börjar skall gubben ligga på 90 strecket, helst lite under om det går. Detta gäller både vikt och magmått.

Sluthoppat på arenan!
Den nybygda Gamla Ullevi sätter sig av att supportrarna på ståplatsläktaren hoppar för mycket. Trycket av detta gör att leran under området rör sig. Nu skall detta åtgärdas och eftersom det skulle kosta dryga 100 miljoner att markförstärka så blir det nog så att Higab får bygga om den här sektionen till sittplatser istället.
I övrigt så spekuleras det mest om vilka som skall ersätta vem när Sveriges U21 grabbar skall möta England här i Göteborg. Det gäller fotboll och semifinalen i U21-EM. Hoppas att inte de svenska supportrarna hoppar så att hela arenan glider ner i Fattighusån!
God morgon mina vänner, återigen väntar en solig dag i Göteborg.
pappa B

8 kommentarer:

whatthefuckdotcom sa...

Du är jätteduktig ju! Önskar jag kunde ha hälften av din viljestyrka... väldigt tufft foto också!

Mia S sa...

Kikar in och säger... du är så duktig med "centrimetrar" och kilon du..heja,heja 1
Kram på dig...

killingmanjaro.blogg.se sa...

Då är du just på väg att passera måttet för "livsfarlig fetma över magen hos män". Ditt mijemått riskerar nu inte att ge dej en hjärtinfarkt. Grattis!

pappa B sa...

Tack mina vänner. Jo tusan vad jag kämpar på, men är ju lika enveten som en röd gris så detta skall nog gå vägen. Har bra support av kvinnan här hemma också så det underlättar. Idag har jag dock haft en liten vilodag men jag ser på stegräknaren att jag fram till nu har trampat runt nere på stan och här uppe i Nordost i 6.546 steg i alla fall. Innan sängen blir det nog närmare 10.000 i alla fall.
Kram på er hela gänget

Storarvid sa...

Joo även jag kämpar med vikten, jag är fortfarande ALLEDES för kort i för hållande till min vikt ;-)
Är nu på ca 108, men började i November förra året från modiga 119 men siktar på att komma under 100 kg som första etappmål...

Det där med hoppandet. jag minns att det var en Springsteen konsert (tror jag det var) fenomenet uppenbarade sig första gången så kraftigt att det syntes.

stella sweden sa...

...önskar dig lycka till med så liiite centrimetrar det bara är möjligt U less is more!
;)

Suzan sa...

häftig bild!

Anonym sa...

Gillar bilden skarpt...hoppas du får en fin helg!