torsdag 11 juni 2009

Från 108 till 103 på fyra veckor..än finns det hopp!

Mina damer och herrar ute i världen. Pappa B har fortsatt minska i omfång, den här gången med hela 3 cm. Målet att ha kommin ner under 100 runt maggen ser ut att kunna infiras om karraktären och den goda viljan består. Men varför skulle den inte det? Det är ju för tusan jag som vestämmer. Idag har trollen sommarlov, inget tjat vid uppvaknadet, inget gnäll vad eller vilket som skall käkas till rukost, de sover. Sover som små grisar och de får de göra. Nu har deras semester (även den välbehövlig) börjat och då får man vara lat. SJälv kör jag också på biobränsle, en komination av te och kaffe, vilket fungerar perfekt när man inte behöver slänga en blick på klockan i tid och otid. Störeta problemet just nu är ljupålägget till filmen om restan med MS Midnatsol och det ser ut som om jag måste skaffa några nya komponenter för att få det hela att funka. Vi får välan se hur jag grejar detta. Detta mina vänner är lite av en favorit här hos pappa B. Soyastekt minibläckfisk med en salladmix av morötter,persiljerot och bladspenat. Så in i bänken gott att jag kan äta det ett par gånger i veckan om det skulle behövas (bidragade orsak till magminskningen också) Men idag bler det stekt pandalusfilé och färsk potatis med en mager god sås. Röär nog ihop någon egen variant med sesamolja som ger en fin brytning till fisken som inte har specioell kraftfull smak, platt som den är.
Hoppas att vi syns igen i eftermiddag. Skall vara hemmavid och sitta vid redigeringsbodrdet i stort sett hela dagen, måste lösa det här problemet så att filmen blir färdig. Ni skulle bara se vilka vackra naturscener som vi glider förbi på vägen ner mot Bergen, oj oj..
pappa B

"Skam den som ger sig"

6 kommentarer:

Choklad med peppar sa...

Det ser gott ut!

Tack så mycket för dina roliga berätelse, dom gör att mina dagar blir roligare jag få alltid ett gott skratt!
Den där med "solkräm" var den bästa!

Tack! Obrigado!!!

lurigopalia sa...

Men då tar det ju bara lite över ett år så har du gått upp i rök helt och hållet..kram

Pappa B sa...

Obrigado själv lilla Brasilianskan. Hoppas att husbygget går framåt för dig och gubben. Kanske jag kommer och hälsar på och får mig en Pina Colada en vacker dag. *s*

lurigopalia...du har så rätt så. JAg kommer att bli världens längsta vandrande pinne. Hamnar i Guniess rekordbok, blir kremerad som ett tändrör till en nyårsraket och förpassad ut i rymden via en flusnappare en tidig vårmorgon... Vilket underbart liv!

Anonym sa...

Hörru det var ju kul det där med omfånget! Bra jobbat!

Britt sa...

Jag blir så imponerad att du fortsätter med ditt nya liv. Och avundsjuk för att jag inte kommer igång, har dålig karaktär och bara skjuter upp allt till morgondagen. Maten du lagar ser jättegod ut. Tack för tipsen till goda nyttiga maträtter!

Pappa B sa...

Tack för supporten, den behövs. Idag klättrade jag upp på en maskin på gymmet som höll på att ta knäcken på mig. Nu är jag så taggad, då jag ser att det ger resultat så nu har jag höjt ribban = sänkt vikten, fram till september och då måste jag ta gymmet till hjälp. Det var en trampmaskin med pinnar som man rör i takt när man trampar upp och ner. Satte den på level 7 och drog igång...kan nog inte ta mig upp ur sängen i morgon.
Britt skärp dig nu. Börja sakta men säkert så skall du se att det ger resultat, redan efter en vecka.