tisdag 16 juni 2009

Totalt tom....

Idag har jag absolut ingenting att säga, inte ett smack. det är totalt tomt inne i skallen och det är Guds försyn att jag inte skall leverera några texter eller bilder till några tidningar. Farför blir det så här. Passade på att köra ett pass på gymmet under förmiddagen och tänkte att man skulle svettas loss några celler där uppe i knoppen så man fick lite inspiration. Har inte lust att göra ett smack utan sitter bara och gruvar mig för att ta tag i någonting. Har fixat mat till trollen och stoppat i mig själv en liten portion fiskpinnar. Fullkornsmakkisar, gröna ärtor, sallad och en liten klick syndig dansk remulade. Just nu är det skit med gubben
För lite dollar? Absolut.
För lite sex? Kan tänkas.
Vädret? Njaää, är ju skapligt.
Trollens sommarlov? Abslout inte, de syns knappast.
Semestern? Kanske det.

Nåväl det är bara att bita ihop, snart kommer det väl ett nytt ryck som får en att kvickna till igen. Skall försöka tota ihop ett DVD-omslag från fjolårets semester i Turkiet, Alanya. Gjorde iordning ett 15 minuter långt bildspel därifrån i natt.
Vi får väl se om jag tar mig in igen, hoppas det.
pappa B

5 kommentarer:

Gun sa...

Ibland är man bara så där jobbigt olustig och omotiverad. Det går ju över som tur är:)

woopsidaisy sa...

Du... det är faktiskt så att bantning tar död på hjärnkreativiteten. Hjärnan behöver kolhydrater och när man bantar försöker man undvika just kolhudrater. Dessutom tror jag definitivt att din hjärna fått sej en törn om du kan nedlåta dej till att laga till denna icke människotjänliga maträtt som fiskpinnar utgör...

Du vet vem sa...

Den var inte röd och eldig. Den var rosa och som ett hjärta... och ja jag övergav dig helt frivilligt för jag är ju just bara så förbannat gnällig?

Om du hade läst bloggen hade du sett hur besiktningen gick och säkert också förstått varför jag här om dagen var så otroligt jävla förbannad men du har såklart inte läst mailen heller.

Det är skillnad på att vara arg eller ledsen. Det är skillnad på att le eller skratta. Det är skillnad på att vara ärlig eller gnällig. Vet du skillnaden? Kan du se skillnaden på mig?

Sätt på kvinnan så kanske din dag blir lite bättre.

Britt sa...

Jag säger som Gun. Det går ju som tur är över...det där tomma, tråkiga, deppiga. Vips är det borta och krestiviteten rullar in. Du vet man behöver det där tomma, för att kunna känna äkta ren glädje. Och du som är från Norrland har ju säkert vemodet i generna. Jag har då det och vet du? Jag njuter av det!

Du vet vem sa...

Jaså, du handlar på ikea. Det var värst. De där glasen är så fula så det finns inte..

Tallriken.. mjaeo... den var väl rätt fin dock.

Men hur går fiskpinnar och makaroner ihop?