måndag 1 juni 2009

Väldiga problem med blogspot just nu?

Är det någon annan som drabbats av att sidan plötsligt stängs av? Ibland redan efter ett par sekunder, ibland efter någon minut. Detta måste bero på Blogspot.com själva då jag testen på olika ställen och med flera olika datorer. Det känns inget roligt i att mitt i ett inlägg eller besök på sidan så stängs den plötsligt. Har försökt få tag i någon form av support, men inte hittat någonting. Fortsätter det så här så byter jag hotell..
god natt med er, syns i morgon
pappa B

5 kommentarer:

Järnflickan sa...

Lilla Pappa B. Lilla.. pyttelilla du.

Det har strulat endel för mig ikväll med min egen blogg, samma som din. Men jag har kunnat kika in i din hela kvällen.

Jag funderar på att byta, men jag tror inte blogg.se är så stort hot, de verkar mest tycka det är töntigt att han rapporterar min blogg.

Staffan Sävenfjord sa...

Hej Pappa B! Jo, jag har råkat ut för att sidan stängs och får öppnas på nytt. Det har dock aldrig hänt när jag besökt andra blogspot-sidor. Vari felet består har jag inte en aning om men kan det sammanhänga med att du har många besökare, betydligt fler än andra blogspot-sidor inklusive min egen.
Hälsningar Staffan

Skatan sa...

Kan även hända i wordpress.. så det så...tror jag...hmmm../SkatanEva

Britt sa...

Händer mig direkt när jag besöker din sida. Sedan när jag går in igen kan jag vara hur länge som helst. Jag tror alla bloggar kan ha problem oavsett om de heter blogspot, worldpress, metro, aftonbladet eller annat. Alla hrmsidor har ju problem någon gång...tom Swedbank ;o)

pappa B sa...

Från banken blir jag alltid utkastad men det beror säkert på att jag inte har några pengar på kontot....
Blir deppad när man gång på gång bara slängs ut och dessutom finns det ingen supportadress (som jag hittat i alla fall) på metrobloggen flöt det på hela tiden men där fanns ju andra nackdelar. Får välan hänga kvar här ett tag till..

Staffan om det vore så väl att det krånglar på grund av för många besökare skulle jag jubla, men jag hoppas och tror att det är mina troga små flickor och pojkar som smyger in här mest...