lördag 6 juni 2009

Vilket fantastiskt tips...

Danne, en god vän både från tiden i Porjus (han var bara lillgrabben på den tiden) och i nutid. Även en av greven Vilgot von Axelklaffs barndomskamrater under deras tid på kadettskolan, han sände mig ett mess denna afton. Själv är han en så kallad "knallpatron" med anor från rockens tidevarv. Ja inte en sådan som man bär över kavajen utan den mer musikaliska varianten.
-Käre bror, nu har Viagra kommit som ögondroppar. Man erhåller ej någon kraftig erektion men man ser djävligt hård ut.
Skall fråga husläkaren på måndag om han kan skriva ut en flaska till mig. Tycker ibland att jag ser lite väl fisig ut..
Danmark daskade till oss på nationalarenan Råsunda i kväll. Visserligen så gott som ett självmål då Hr Nilsson bjöd på framspelningen 2 meter från så gott som öppet mål, då den långsmale Isaksson satt på röven i andra burgaveln. Faktiskt ett riktigt snyggt mål, måste jag säga även om bollen gick in i fel nät.
Slatans käresta valsade visst omkring i 15.000 kronors skor i Stockholms nattliv, eller var det värre ändå. Men skit samma har man så mycket euro som den familjen har så är det väl inget att förundras över. Jag en halvrisig pensionär, kör ju med Salming kalsingar och det är inte det billigaste skall ni veta. Synd bara att man får visa upp dem så sällan, för världen utanför hemmet vill säga!
Höll på att hamna i RIX Megapol i går kväll. Missade nog den trevliga bruden då jag han upp på arenataket innan hon ringde. Där uppe stängde jag av nallen. Kan inte ha den ringande mitt under pågående filmning. Fast det kanske var lika bra att min skrovliga stämma inte drabbade lyssnarna till denna eminenta musikkanal.
Den här bilden tog jag i Lissabon för väldigt många år sedan. Lite styrka finns det i den om man tänker på den gamle mannen med käpp och en begravningskrans på axeln, som är på väg ut ur bilden och den unga kvinnan på väg in med sin illröda plastbalja på huvudet. En in och en ut, lite vemodigt kan det faktiskt kännas, eller vad tycker ni?
Egentligen borde jag gå och lägga mig nu när klockan passerat 00.00 men jag känner inte alls för det. Fast samtidigt är jag faktiskt trött då jag var upp till klockan 04.15 i går natt. Kände i benen att det blivit för få timmar under täcket. Kanske bäst för hälsans skull att jag drar mig tillbaka....
pappa B
Skicka en kommentar