onsdag 30 september 2009

Censurerad igen...?

Lade in ett svar på alla de kommentarer jag fått men det försvann. Nåja, det var ett sn'ällt svar där jag tackade alla som kommer med muntra ord och en liten vink till den lilla skatan att jag inte alls tycker illa om henne på något vis. Vi tycker bara lite annorlunda hon och jag.
Skall se om det dyker upp något att svammla om senare i kväll. Har haft väldigt mycket att stå i och då blir bloggandet givetvis åsidosatt, vilket jag tycker är tråkigt. Men...men
pappa B

6 kommentarer:

Mia S sa...

♥ Kram kram ♥

Anonym sa...

Och andra sidan är det väl inte enbart bloggen du åsidosätter...

Storarvid sa...

Tjena!!
Svänger förbi o kollar läget. Ser att det lugnat sig lite. När de rök som värst vågade mig nästan inte hit ha ha :-)
Klart man blir galen om någon bär sig åt på det sättet du beskriver.
Själv bör jag nog inte uttala mig, eftersom jag är så lyckligt lottad att jag bor där det så att säga är lugnt, skolan funkar kalas fint och de få (endast två familjer i området) som är invandrade från andra länder är kanon trevliga, väl socialt anpassade. Nästan MER "medelsvensson" än vi andra Uppenbarligen ser inte hela Sverige ut så... tyvärr. Vi får väl hoppas vårt område i Linköping blir en förebild.
HA DE BRA! :-)

Skatan sa...

Det var väl det jag hade hoppats ... att vi fortfarande kan "pratas vid" trots olika åsikter i hur vissa "problem" i samhället som ju drabbat dig personligen hårt ... skall tacklas. Det känns bra, tycker Skatan som fortsätter sitt krax ...

Baronessan sa...

Hej hallå! Jag har varit slarvig och inte hälsat på mina "bloggisar" på ett tag nu. Nu har jag dock läst in mig lite här hos dig och vill önska herrn en Glad Fredag med god mat, mys och kanske en liten slurk av något gott vin! Toodeloo!

=) sa...

Detta var en intressant blogg..Ska lägga till dej i min lista och tror till och med att du får bli dagens blogg:)