måndag 5 oktober 2009

30 brevduvor nackade i Lärje!

Ett riktigt fasansfullt och sjukt tilltag. Gjort av människor mot oskyldiga djur.
Natten till idag har någon eller några brutit sig in i Akar Saids duvslag i Lärjeholm. Där har de slitit huvudet av alla hans 30 brevduvor. Akars pappa upptäckte massakern när han kom till duvslaget tidigt i morse.
-Det är ingen normalt funtat människa som gör sånt här sa Akar till pressen. Med tårar i ögonen försökte han och hans far städa upp i och utanför duvslaget. Blod och fjädrar överallt. Och vad gör man nu åt detta från polisens sida?
Naturligtvis ingenting för det finns ju inga spår efter förövarna och 30 nackade brevduvor lär inte ha prioritering 1. Hade det varit uppe i Norrland kanske, men inte i en stad som Göteborg där bilbränder, rån, våldtäckter och en massa annat skit är vardagsmat. För Akar var de 30 duvorna en del av hans liv. Han går med sänkt huvud och för honom var hans duvor mer än bara fåglar....

Liknande händelser där djur skadats förekom nyligen i närheten av Lerum där en häst hittades med avslaget ben och sönderskuren pung. Hästen avlivades och inga spår av förövaren finns.
Man kanske skall sätta hänglås på akvariet i framtiden, vem vet.
Här stilar "Prinsessan" iförd dykarhjälm på Hansa Park i Tyskland. Detta kanske är den nya skoluniformen här i Nordost. Man befarar detta efter allt som sker innanför skolans väggar. Att eleverna får en lugn och trygg skolgång det är bara bull shit, likaså lärarnas arbetsplats, den skulle förmodligen inte heller godkännas om det gjordes en inspektion. Men, men....man sopar tyst och stilla allt under mattan och kliar busarna på ryggen i stället. Ut med fröna ur skolan, sätt de djävlarna på uppfostringsanstalt, deras föräldrar likaså, eller skica hem dem därifrån de kommer. Se till att det blir bra för de elever som vill gå i skolan och lära sig något. Nu är det de som får klä skott för de mesiga regler som skolan belastas med.....
God natt med er och sov så gott
pappa B, bara lite förbannad.
Skicka en kommentar