fredag 30 oktober 2009

Färgerna är borta och blå/vitt contra gul/svart gäller...


Igår var alla vackra löv uppsopade och de sista som hängde sig fast på grenarna hade dalat till marken och sopats bort. Faktiskt lite vemodigt, även om det bara gäller ett träd i ett bostadsområde utanför Göteborg. En helt vanlig oktoberdag år 2009.
Det råder fotbollsfeber i Göteborg, och huvudstaden. Black Army laddar inför mötet med Änglarna. En kamp som helst skulle avblåsas redan innan tåget/bussarna kom fram till Alingsås. Huliganernas matcher kan man göra upp i en boxningsring och inte på eller utanför en fotbollsstadion. Men... hur som helst så är det en god och upprymd stämning hos grabbarna i vår fiskeklubb, Rannebergets Sportfiske Klubb. Här poserar den blå/vite oldboysen med lille Redzo i AIK-tröja. Det kastas många ägg och stackars Redzo som är ensam med gulsvart hjärta han kämpar tappert mot de ärrade blåvita kämparna i klubben... Hur det går? Ja hjärtat säger blåvitt guld, men jag tror att årets SM-guld hamnar i Stockholm. Får väl klä skott för de tankarna vid nästa möte?
Ny stjärna på G? Lilla Nathalie fotograferades första gången i går och visst finns det potential. En lång rackare som just nu tränar intensivt med att gå på superhöga klackar. Märk väl att tösabiten mäter 1.78 i strumplästen så det blir till att hoppa högt för de pojkar som försöker tjyva till sig en godnattpuss av den här damen. Napoleon till exempel, han hade aldrig nått upp!
Sköt om er där ute i snålblåsten.
pappa B
Skicka en kommentar