måndag 2 november 2009

Fighten är över nu törs man ut igen!


Nu har svallvågorna efter AIK:s seger över Blå/Vitt ebbat ut. Men det fightades rejält nere på Göteborgs Central innan tågen började rulla mot huvudstaden igen.
Värdet här på Västkusten är grått och regnigt och livet är till stora delar lika grått och trist. Inget roligt syns i den närmaste veckans planeringskalender. Har lagt både kameran och pennan på hyllan, känner inte för att ta fram dem på ett bra tag heller. Tänkte ägna mig åt lite fiske och skogs strapatser ett tag framöver. Skall försöka leva lite för mig själv, känner mig faktiskt ganska sliten , lite här och där. Har ju vid flera tillfällen fått höra att; -Du borde ta hand om dig själv lite mer, osv. Det kanske ligger något i detta, vi får väl se.

Vättleskolans ledning arbetar som ett bostadslån, sakta och segt och lilleman här hemma blir sämre och sämre och inte tvärtom som vi hade hoppats. Busarna, två stycken (invandrare så klart) med 6-7 andra hängandes i svansen (invandrare så klart) dominerar och blir inte skyldiga utan nu drabbas de elever som verkligen vill lära sig i stället. Tur att inte jag är lärare på Vättleskolan för då skulle både elever och föräldrar åtalas. Men inte här inte, det mesas med och klias rygg för man kan inte skrika åt invandrarbarn (för då kommer hela släkten, minst 15 personer och sprejar "Svennedjävel" på den fina bilen, i värsta fall bränner de ner den). Det gäller att ligga bra till hos våra stackars flyktingar annars djävlar.
Själv tänker jag gå ut en sväng, vet inte vad jag skall göra men vi får väl se. Kanske jag ställer mig och pissar i grönsakshandlarens lådor bara för att få lite fart på rulljansen. Vi höres
pappa B
Skicka en kommentar