måndag 12 oktober 2009

Sparka fjanten Bodström i röven...


Återigen kommer det fram svarta rubriker om våra högt betalda politiker. Dessa fantastiska människor som alla verkar arbeta idéellt med skyhöga löner, traktamenten, dubbelarbete och falska fakturor. Dessa fantastiska människor som vigt sitt liv åt att förstöra för oss andra, genom att konstruera lagar och förordningar där en trafikförseelse straffas lika högt som en våldtäckt eller ett mord. Vi, det svenska folket är ju deras arbetsgivare. Jag som pensionär är med och betalar den här typen Bodströms feta arvode för att uppbära lön från riksdagen. Ett jobb! Ett jobb där han har en frånvaro på hela 53%. Vem fan av oss vanliga arbetare/numera pensionärer skulle kunnat vara borta 53% och samtidigt arbeta med något annat och få dubbelt betalt. Dessutom vara borta från ett jobb dit man blivit invald av majoriteten av de som lämnat sin röst i olika val. Ett jobb där viktiga beslut fattas som gäller hela det här landets vara eller icke vara. Då befinner sig den här spelevinken på ett annat jobb där han har mage att fakturera 12 timmars jobb med 18.500 kronor? En liten nätt timpeng på 1.541 kronor och 50 öre samtidigt som han har full ersättning från riksdagen (även där med en hög timpeng förmodar jag).

Det är sådana här (s)gossar som styr vårt land rakt ner i fördärvet. I god anda med fisförnäma damer som inte kan räkna och gillar choklad. Korpulenta herrar som efter avslutad maktfullkomlighet blir direktör i superflott herrgård ( solidaritet, jämnställdhet och rättvisa, åt folket, skrek man då man stod i spetsen inför valen. Sedan skar man av en rejäl tårtbit av den tårtan till sig själv och drog med en liten fis och mutad flickvän in i värmen) Fy fan säger jag bara, sparka hela det här packet i röven. Ett skuta som läcker som ett såll på grund av en okompetent styrman och en besättning som bara sitter och torrtuggar i aktern på skutan är ingenting att ha. Dagens skuta seglar lika snett den, oavsett om man seglar under blå, röd eller randig flagg. Skrota skiten och bygg en ny på ett svenskt varv, med en rejäl kapten och med en besättning av verklighetstrogna sjömän med kraft i nyporna, råg i ryggen och lite skit under naglarna.
De andra kan få sitta bredvid och såga till souvenirer från den sjunkna skutan som de kan marknadsföra till turister från övriga världen. Det finns säkert någon avsides plats, både på Skansen, Kolmården, Lycksele eller i Borås och Eskilstuna.
Ha en riktigt bra dag här i världens största sandlåda.
pappa B
Skicka en kommentar