tisdag 27 oktober 2009

Vilka vackra signaler till alla laglösa!

Idag föll domslutet och straffpåföljden för de två ungdomar som mördade Therese Johansson Rojo. Påföljden blev sluten ungdomsvård (yrkesskola för småförbrytare) i 1 år och 8 månader. Therese ströps till döds vid hoppbacken i Stureby, Stockholm.
Hur ända in i helvete kan en jury dela ut detta straff, det är ju ett slag mitt i ansiktet på hela rättsväsendet. Här tar två unga människor livet av en 15 årig tjej och kommer undan med detta lindriga straff. Samtdigt som straffet för de två 16-åriga mördarna förkunnades så dömdes en 50-årig man från Norrköping, mot sitt nekande, för innehav av tre kilo amfetamin till 6 års internering! Visst fan skall knarklangarna sättas åt, den saken är klar. Men jag tycker att de som mördat en oskyldig ung tjej skall få minst 50 år på kåken. De kan lagomt komma ut för att utkvittera den pension de tjänat ihop inne på kåken och liksom upptäcka att de påengarna har den sittande regeringen spelat bort på obligationer och fonder.
Nu visade tjejen plötsligt upp en helt annan sida. Från att tidigare suttit i rättsalen och smålett så bröt hon nu ut i gråt och då smalt de gubbar och kärringar som skulle dömma, det är ju synd om en 16-årig tjej som gråter och säger att hon ångrar det hon fått sin 16-årige killkompis att utföra. Fan heller, synd, det är det om familjen Johansson Rojo som mist sin dotter. Hon är inte borta i 1 år och 8 månader. Hon är borta för alltid. Sug på den....lilla Therese kommer aldrig mer hem igen!

Vilken signal ger inte detta åt de element som lever i vårt allt mer ruttna samhälle. Ut och stryp, våldta eller slå ihjäl bara. Ett år och åtta månader med dator och färg-TV det klarar vilken unge som helst av.
Jag hoppas, vid Gud att familjen överklagar och att de ryggradslösa personer som fattat denna straffpåföljd, aldrig mer får sitta med i en liknande situation. Hur skall rättvisa skapas i ett land med sådana pajazar som styr och ställer?
Än en gång visar detta att det är dags att vakna upp och se om vårt hus.

Hur som helst har det varit en vacker höstdag idag och det blir nog en likadan i morgon. Flugbindningen pågår för fullt här hemma och är det någon av er som har lite fjädrar kvar i madrassen eller en luggsliten papejoja där hemma, så sänd fjädrarna till oss. "Skogarnas Konung" börjar bli en riktig hejare på detta med flugbindning.
Sköt om er, ni vettiga människor där ute i världen, ni andra skit ner er...
pappa B

4 kommentarer:

Karpstryparn sa...

Exakt, nu är det bara för dessa jävla avskum att fortsätta med sina brott. Nej, fy faan, ett nackskott ska de ha! Återinför dödsstraffet i Sverige!

Britt sa...

Även om vi bestämt att de skulle skjutas med nackskott eller låsas in 50 år i fängelse skulle inte våldet upphöra. Det är ju inte så att USA är utan ungdomsbrottslingar trots att de låser in sina brottslingar 2 gånger livstid eller tar ihjäl de med giftinjektion. Hur kan det ha gått så fel? det borde ju inte finnas en enda ungdomsbrottsling i USA eftersom de är så duktiga på att straffa dem. Och mycket poliser har de. Det kanske rent av är fel väg att gå? Jag vet inte...men det verkar inte finnas något sätt som hindrar mord och våld bland ungdomarna. Det enda vi får hoppas är att vi får hem våra egna levande varje dag och att de inte blir mördare.

pappa B sa...

...hur man än vänder sig så har man ändan bak. Det är helt sant. Men det måste ju på något sätt delas ut ett straff då någon människa, ung eller gammal tar en annan människas liv. Som det ser ut här i Sverige så är det närmast en belöning att vänta då man har ihjäl, våldtar eller har sex med små barn.

Unknown sa...

Alldeles sant Besse, stå på dig !!! Hälsningar Järnberg