tisdag 27 oktober 2009

Vilka vackra signaler till alla laglösa!

Idag föll domslutet och straffpåföljden för de två ungdomar som mördade Therese Johansson Rojo. Påföljden blev sluten ungdomsvård (yrkesskola för småförbrytare) i 1 år och 8 månader. Therese ströps till döds vid hoppbacken i Stureby, Stockholm.
Hur ända in i helvete kan en jury dela ut detta straff, det är ju ett slag mitt i ansiktet på hela rättsväsendet. Här tar två unga människor livet av en 15 årig tjej och kommer undan med detta lindriga straff. Samtdigt som straffet för de två 16-åriga mördarna förkunnades så dömdes en 50-årig man från Norrköping, mot sitt nekande, för innehav av tre kilo amfetamin till 6 års internering! Visst fan skall knarklangarna sättas åt, den saken är klar. Men jag tycker att de som mördat en oskyldig ung tjej skall få minst 50 år på kåken. De kan lagomt komma ut för att utkvittera den pension de tjänat ihop inne på kåken och liksom upptäcka att de påengarna har den sittande regeringen spelat bort på obligationer och fonder.
Nu visade tjejen plötsligt upp en helt annan sida. Från att tidigare suttit i rättsalen och smålett så bröt hon nu ut i gråt och då smalt de gubbar och kärringar som skulle dömma, det är ju synd om en 16-årig tjej som gråter och säger att hon ångrar det hon fått sin 16-årige killkompis att utföra. Fan heller, synd, det är det om familjen Johansson Rojo som mist sin dotter. Hon är inte borta i 1 år och 8 månader. Hon är borta för alltid. Sug på den....lilla Therese kommer aldrig mer hem igen!

Vilken signal ger inte detta åt de element som lever i vårt allt mer ruttna samhälle. Ut och stryp, våldta eller slå ihjäl bara. Ett år och åtta månader med dator och färg-TV det klarar vilken unge som helst av.
Jag hoppas, vid Gud att familjen överklagar och att de ryggradslösa personer som fattat denna straffpåföljd, aldrig mer får sitta med i en liknande situation. Hur skall rättvisa skapas i ett land med sådana pajazar som styr och ställer?
Än en gång visar detta att det är dags att vakna upp och se om vårt hus.

Hur som helst har det varit en vacker höstdag idag och det blir nog en likadan i morgon. Flugbindningen pågår för fullt här hemma och är det någon av er som har lite fjädrar kvar i madrassen eller en luggsliten papejoja där hemma, så sänd fjädrarna till oss. "Skogarnas Konung" börjar bli en riktig hejare på detta med flugbindning.
Sköt om er, ni vettiga människor där ute i världen, ni andra skit ner er...
pappa B
Skicka en kommentar