fredag 27 november 2009

...de är så härligt att gå i soooolen, den värmer så.

.. nu längtar en ex. Porjusbo till lite snörika vidder. Detta förbannade regnande och blåsande gör ingen människa glad, inte ens Sveriges gladaste man trivs speciellt i rusket. Till och med fiskmåsarna flyger lågt.
En som lever på hoppet är Maud Olofsson, vår näringsminister. Hon har hört talats om att det kanske finns några köpare till Saab i alla fall. Att det skulle var hennes och regeringens fel att Koeningsegg backade ut, det förenekar hon med det bestämdaste och säger att hon pratat med dem och allt verkar bra. Jo jag tackar ja.
Hon känner i alla fall oro för Trollhättan och arbetarna vid Saab och det är ju en liten tröst.
Hörde från den finska lappmarken att tomten funderar på att överlåta västra och södra Sverige till kollegorna i Spanien. Där kommer tomten farade med motordriven skateboard.
Dags att lämna in "Sjöhästens" V75 som förhoppningsvis blir exakt som vi vill, det vill säga alla hästar på rätt plats. Själv lägger jag in en DD med resultatet 7-1 för idag. Blir det så, blir nog oddset 7 - 8 ggr pengarna.
pappa B

3 kommentarer:

Anonym sa...

Denna Maud Olofsson, sicket jävla stolpskott, den skulle Valle på järnvägsstation få slicka i örat.
Ha det jättebra och stå på dig Besse, du har stöd överallt. Järnberg

Anonym sa...

Hej
i porjus är det en halv meter snö och minus 21

ha de

pappa B sa...

..kan ni fatta att jag längtar "hem" till den lilla byn Porjus. Trots en halv meter snö och -21. Men det gör jag och fan vet om jag inte envacker dag flyttar tillbaka dit upp. ..