söndag 22 november 2009

Känner ni Yngve Gustavsson i Umeå?

Jasså, ja det gär inte jag heller men jag råkade titta på honom i TV för ett par minuter sedan. En doktor som presenterade en rad sunda förklaringar och god råd till tittare som hade frågor att ställa. Varför i hela friden sitter inte en sån kille, ja tjejen med, även hon en läkare hade också en vettig syn på detta med att må bra, i en samhällsansvarig position. Givetvis för att han ställer till det för alla de medicinmyglande och mutade personer som driver läkemedelsföretag, olika höga befattningar inom svensk sjukvård och inte minst i de statliga sammansättningar som ansvarar för detta med oss som firat födelsedag fler än 55 gånger. Vi så kallade 55+:are som mest ses som en belastning för alla system i landet?
-Fråga doktorn- Vilket djävla bra program, fler sådan här visningar i svensk television. Tack TV4, det här var riktigt bra.
Kan inte fatta att jag missat det här under alla år som programmet gått. Och givetvis har man inte sett några samlade recensioner i de stora drakarna för de behöver läkemedelsindustrins annonspengar.
pappa B
Skicka en kommentar