tisdag 29 december 2009

Framtidens manipulationer, vart leder den?

Under en längre tid har vi sakta men säkert förflyttats längre och längre in i sjukdommarnas värld. Vi vaccineras mot än det ena än det andra. Asiaten kom först, fågelinfluensan flaxade in därefter, och nu är det svininfluensan som härjar. Vad kommer härnäst, blir det apsnuvan och sedan fiskfrossan för att avslutas med stålhosta? Det finns inte tillräckligt med vacciner heller, av någon konstig anledning. De injektioner vi bör ta för att överleva fyller oss med gener från vem vet vad. Skall framtidens människor kunna gå på alla fyra, äta avfall som svinen, flyga, simma och bli i det närmaste odödliga via stålhostan? är detta framtiden, små odödliga robotmänniskor som klarar sig i ur och skur.
Nej detta får vi verkligen inte hoppas. Vem skall då ta hand om alla fina sommarställen vi har här i landet. Och vem skall ta hand om all skog och järnmalm som vi fortfarande lyckas producera. Och vilka skall åka med Finlands- och Danmarksfärjorna och köpa billig sprit? Näää, vi får nog tro att livet går vidare i den takt som det gör. Mina små troll, de längtar bara till sommaren nere vid Olofsbo, just nu och faktiskt så gör jag det också.
Under alla omständigheter skall jag nu krypa ner under täcket och försöka få en god sömn. Vi syns i morgon.
pappa B

2 kommentarer:

stella sweden sa...

Tror int på vacciner för kroppen blir nog svagare av dylikt, den behöver gå igenom det skit som sprids för U stärkas..ha ett jävla sjuhellsikkes gott nytt år U sluta fnurra på sjukdomars sjukdomar! ;)

pappa B sa...

Stella min lilla ärta. Inte funderar den här gubben på några sjukdommar, nix pix, Läckerol. Här är allt i topp, vi till och med pinkar i taket!