fredag 4 december 2009

Mästaren på Hisingen!

Då det gäller bilar och dess beskaffenhet kan jag 0. När jag öppnar en motorhuv (om jag lycklas få upp den) så blir jag bara skitig. Att fylla på bensin, spolarvätska och kolla oljan det grejar jag om än med viss tvekan. Resten är ett stort vitt fält i min kunskapsbank. Men nu är dessa problem ur vägen. En av mina goda kvinnliga vänner, Rebecca berättade att hon hittat en mycket trevlig och duktig verkstad på Hisingen. Snabbt som ögat och med en krånglande Belmondo så åkte jag dit. Loay Hassan heter killen. Han fixade min och "Skogarnas Konungs" lilla fransman på ett nafs, tog sedan hand om kvinnans bil, den japanska "Riskokaren" och gjorde den tip top. Den här grabben är guld värd och jag har förstått att det är flera än mig som tycker detta för han har alltid folk på verkstaden.
Så nu vet ni detta alla bloggläsare från Göteborg. Köp delarna själv eller låt honom göra det och ni får hans provision hos reservdelsföretagen. Han lagar allt, det går fort och det blir inte ett enda stort svart hål i plånboken. Hör du hur det skramlar och skrapar när du bromsar? Just det åk ner till MBC på Hisingen så får du ordning på kärran
pappa B

4 kommentarer:

Britt sa...

Lite långt att åka för mig, men jag har också hittat duktigt folk här i Luleå. Sådana som kan sin sak utan att det kostar skjortan.

MJ sa...

Varför inte jag behöver serva bilen. Jag ska på bil besiktning innan jul veckan...
Det var bra reklam för han´s verkstad...Jag kommer dit nästa vecka...få man rabatt? hahahaha!

Ha det gott nu och trevlig helg!

Tack att du hälsade på min blogg...det gillar jag eller vem inte det?

Anonym sa...

Ja du käre bror!
När det gäller bilar,och besikning av dessa fordon, så lättar jag bara på luren och säger "Det är väl som vanligt! Visst svarar dom "En Rolls" från 1934 behöver inte komma hit! Jag kallar henne RoseMarie!
Lev väl!
Greven!

pappa B sa...

Kära vänner. JAg har faktist haft den stora årnb att åka med Grevens RR vid ett par tillfällen. TAck och lov så har han Hjalmar Lundhin som privatchaufför till denna fantastiska pärla. Denne Hjalmar haver aldrig drivit ett fordon av något slag i högre hastigheter än 63 km/tim. Således tog det 4 timmar och 41 minuter att köra från grevens sommarslott utanför Hudiksvall och upp till Sundsvall.
Ingen hit om man så får säga. Låt vara att Hjalmar är fyllda 81, liksom greven, och att han har starr på bägge ögonen och saknar hörsel på det vänstra örat.