fredag 4 december 2009

Nu har det undrats igen!?

Det är faktiskt så att jag tar själv de flesta bilderna på min blogg. Står det inget angivet under bilden så är det egna bilder. Ok, jag har rest runt i världen på massor av olika arrangemang. Både som fotograf och journalist så jag har ett enormt stort bildarkiv att ösa ur och detta fyller jag på dagligen. Hur konstigt det än låter. Jag vet, det blir "Skogarnas Konung" och "Prinsessan" som får dras med alla hårddiskar, DVD-skivor, negativalbum och allt annat skit som har med mitt liv att göra. Jag hoppas att de fixar detta och har intresse av att ta hand om farsgubbens öden och äventyr när den dagen kommer.
Sov nu så gott alla mina vänner. Ni andra behöver inte alls gå och lägga er så här tidigt. Sitt uppe och uggla ni, ett par timmar till. Extra roligt var det att se ett spår av greven Wilgoth von Axelklaff bland flickorna som troget kommenterar mina inlägg. Måste snart göra ett PR-ryck så att jag får upp statistiken lite till, har varit slapp på den fronten. Skall slänga iväg en provocerande fråga till bloggtopparna så blir det fart på kommunikationen.
pappa B

PS:Nu har min blogg landat i 74 olika länder. Inte illa pinkat av en ålderstigen lönnfet journalist, som bara svammlar runt, eller hur? Chiligrabben är väl uppe i 100 vid det här laget. Men..det är honom väl unnat för han är mycket bra den lilla rävhanen.
Skicka en kommentar