fredag 4 december 2009

Nu har det undrats igen!?

Det är faktiskt så att jag tar själv de flesta bilderna på min blogg. Står det inget angivet under bilden så är det egna bilder. Ok, jag har rest runt i världen på massor av olika arrangemang. Både som fotograf och journalist så jag har ett enormt stort bildarkiv att ösa ur och detta fyller jag på dagligen. Hur konstigt det än låter. Jag vet, det blir "Skogarnas Konung" och "Prinsessan" som får dras med alla hårddiskar, DVD-skivor, negativalbum och allt annat skit som har med mitt liv att göra. Jag hoppas att de fixar detta och har intresse av att ta hand om farsgubbens öden och äventyr när den dagen kommer.
Sov nu så gott alla mina vänner. Ni andra behöver inte alls gå och lägga er så här tidigt. Sitt uppe och uggla ni, ett par timmar till. Extra roligt var det att se ett spår av greven Wilgoth von Axelklaff bland flickorna som troget kommenterar mina inlägg. Måste snart göra ett PR-ryck så att jag får upp statistiken lite till, har varit slapp på den fronten. Skall slänga iväg en provocerande fråga till bloggtopparna så blir det fart på kommunikationen.
pappa B

PS:Nu har min blogg landat i 74 olika länder. Inte illa pinkat av en ålderstigen lönnfet journalist, som bara svammlar runt, eller hur? Chiligrabben är väl uppe i 100 vid det här laget. Men..det är honom väl unnat för han är mycket bra den lilla rävhanen.

7 kommentarer:

Britt sa...

Det är så roligt att se dina bilder från Göteborg, Tunisien och alla resor du gjort med jobbet runt om i världen...men också de fina bilder du visar på dina barn. Det är mycket av behållningen på din blogg plus det roliga svammlet. Jag tycker inte alltid som du, men varför ska vi tycka lika? Sov Gott. Nu ska jag snart lägga mig. I morgon hoppas jag på vinst på V75 eller Stryktipset.

Suzan sa...

Ha en trevlig helg!

pappa B sa...

Tack mina damer små, det värmer en mans gamla hjärta. Givetvis skall vi vinna på travet i eftermiddag men först skall vi se de svenska skidskyttedamerna köra brallorna av resen av världseliten, eller hur

Anonym sa...

Hej igen Pappa B..
Är det någon som tvivlat att det är du som är fotografen bakom dina bilder..? Jag tvivlar inte. För jag vet. Kommer ihåg vår tid tillsammans uppe i Porjus, då du gick omkring med en bälgkamera på magen och tog bilder på en viss undertecknad där bara huvudet stack upp ur snödrivorna i byn. Eller då vi stegade omkring i byn med våra "pjatthattar" på svaj.
Skulle vara tacksam om du har en bild av gammelkaféet där jag växte upp. Det finns ju tyvärr inte mer. Det brann ner i slutet av -9o0 talet.
Med hälsningar Bullis

pappa B sa...

Min ålderstigne kamrat. Jag skall lägga ut bilden på lokalen där tant Augusta styrde med järnhand. Där gubben Keira blev utkastad då han klappade tanten i ändan och där vi pallade upp flipperspelet med tändsticksaskar för att få så många frisplel som möjligt. Den kommer.

Anonym sa...

Bra Pappa B..
Det ser jag fram mot. Men...jag vill gärna att du mailar en bild till mig såjag kan spara den i min dator också.
Bullis

johan sa...

Detfinnis alltid saker att göra..