fredag 4 december 2009

Kungen i spelet om hästmiljonerna!

Tero uppe i Ale är mannen som har kunnandet, känslan och förmågan att plocka fram vinnare inom travsporten. Under 2008 blev han den travexpert som hade flest rätta system och DD av hela den svenska tipseliten. En glad man i sina bästa år som har travsporten under huvudkudden. Vill ni vara med och vinna så gå genast in och kolla upp hans hemsida och bli medlem. www.terostravtips.dinstudio.se
Dan för dan innan Handbolls-VM för damerna startar.
Det skall bli spännande att se hur långt våra tjejer kan gå nere i Kina (det är klart att de kan ju promenera hela den kinesiska muren, men det är inte det jag menar). Genrepet mot Japan slutade ju med 32-21 till svenskorna. För de som hänger med mig här på bloggen så kan jag berätta att det går att följa med Johanna Ahlms blogg på adressen; www.gp.se/sport

Personligen tror jag att detta blir yrhättan Karin Isakssons stora debut. Under förutsättning att pojkarna Johansson ger henne tillräckligt med speltid. En tuff tjej, som vet att det skall göra ont att spela handboll och som aldrig viker ner sig. Ovan nämnda Ahlm är ju taggad till tusen och det finns en känsla (inte enbart uppbyggd på patriotism) av att den här gången skall de svenska tjejerna verkligen lyckas. Svensk damhandboll behöver det. Som läget är just nu så ligger man lite under mediapresseningen, man syns inte i den utsträckning man borde göra. Vilket i sin tur inte ger sporten den status som den förtjänar. Cirkeln är aningen naggad i kanterna, om ni förstår?
Tina is back in the team! En klippa bakåt och en "tungviktare" framåt. Hon får blir "tanten" som styr upp ungtupparna både i anfall och försvar. Hon har massor av rutin och ger sig aldrig, hon går lika troget som en gammal Penta kultändsmotor. En Matilda Boson behövs på en kanten och kan gå in och avgöra en match med bara några sekunder kvar. Orädd och med en bra skruvad bössa kan hon bli detta VM:s storspelare.
Nu åter står för Magnus "Bagarn" Johansson, assisterande tränare bakom Per Johansson, förbundskapten, att styra upp de blå/gula damerna och få dem att presetera ett smärre underverk, ta sig vidare till kvartsfinal. Då jäklar blir det tryck i TV-sofforna vill jag lova.
I morgon blir det sovmorgon och TV-tittande på skidskyttet för pappa B och hans mysiga familj. Skall givetvis spela lite på travet (skall snacka med Tero innan) och så kommer hela helgen att vikas för hemmet och familjen. Vi syns säkert en gång till i dag.
pappa B
Skicka en kommentar